ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ο Μπακογιάννης, το πείραμα του «μεγάλου περίπατου» και η κάμπια της Ομόνοιας

Ο Μπακογιάννης, το πείραμα του «μεγάλου περίπατου» και η κάμπια της Ομόνοιας Κύριο

14:54 - 22 Σεπ 2020
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Χρειάστηκε να περάσουν μερικοί μήνες και να ξαναρχίσει η κανονική κυκλοφορία στην πρωτεύουσα, ώστε να επέλθει το χάος και να παραδεχθεί ο δήμαρχος της Αθήνας ότι στην πραγματικότητα κάνει πειράματα με τον «μεγάλο περίπατο».

Όπως ο ίδιος ο Κώστας Μπακογιάννης είπε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ την Τρίτη το πρωί, το έργο «» και κατόπιν αυτού ανακοίνωσε ότι μέσα στο 2021 θα ξεκινήσουν νέα έργα για μία μόνιμη, μεγάλης κλίμακας, ανάπλαση της κεντρικής οδικής αρτηρίας της πρωτεύουσας, σε όλο το μήκος της, μέχρι την Ομόνοια. 

 

«Ξεχάστε την Πανεπιστημίου όπως την ξέρατε. Πάμε για κάτι καινούργιο», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μπακογιάννης σε κάτι που ακούστηκε κατόπιν αυτών ως απειλή, αλλά πάντως μίλησε για ειδικό πολεοδομικό σχέδιο, το οποίο θα τεθεί σε διαβούλευση και για επόμενη φάση. Καταλαβαίνουμε τι έχει να γίνει. 

 

Εν αναμονή λοιπόν της νέας περιπέτειας, ο κ. Μπακογιάννης εξήγησε και τι ακριβώς συνέβη με το νέο γκαζόν της Ομόνοιας, το οποίο λίγους μήνες έπειτα από τη φύτευσή του μαράθηκε και κιτρίνισε. Όπως είπε, ήλθε μία κάμπια και άρχισε να το καταστρέφει, ενώ φρόντισε να καθησυχάσει ότι υπάρχει η λύση του δηλητήριου για να εξολοθρευτεί η κάμπια ή η χρήση  βιολογικών μέσων…

Τελευταία τροποποίηση στις 15:01 - 22 Σεπ 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.