ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Το μεγάλο ευχαριστώ του Γεωργιάδη στον…Τσίπρα

Το μεγάλο ευχαριστώ του Γεωργιάδη στον…Τσίπρα Κύριο

10:06 - 30 Σεπ 2020
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Ένα από τα στοιχεία που καταγράφηκαν κατά την διάρκεια της διήμερης επίσκεψης του Αμερικάνου ΥΠΕΞ Μάικ Πομπέο στην Ελλάδα ήταν και η απουσία των «παραδοσιακών» αντι-αμερικανικών εκδηλώσεων, διαδηλώσεων, συγκεντρώσεων και πορειών.

Ασχέτως του αν αυτό οφείλεται στην πανδημία, στην κόπωση ή στην πλήξη των διαφόρων ομάδων ακτιβιστών ή πολιτικών οργανώσεων, πρόκειται μάλλον για μια σοβαρή ένδειξη για το ότι έχει μάλλον καμφθεί το αντιαμερικανικό φρόνημα στην Ελλάδα. 

 

Και υπό αυτό το πρίσμα, ο υπουργός Ανάπτυξης Αδωνις Γεωργιάδης βρήκε ευκαιρία να πει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στον… Αλέξη Τσίπρα. 

 

Ακριβώς αυτό έκανε μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ ο κ. Γεωργιάδης την Τετάρτη το πρωί. 

 

Ευχαρίστησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί όπως είπε, όσο ήταν η αριστερά στην κυβέρνηση, μαζί με τους ΑΝΕΛ, ήταν ο πιο φιλοαμερικανός Πρωθυπουργός. 

 

Κατά τον κ. Γεωργάδη (και όχι μόνο), η προσάρτηση του κ. Τσίπρα στις ΗΠΑ εξουδετέρωσε όλους εκείνους που ξεχύνονταν στους δρόμους με κάθε ευκαιρία για να διαδηλώσουν κατά των ΗΠΑ. 

 

«Μπορεί να τους έκανε ρεζίλι», συμπλήρωσε ο υπουργός Ανάπτυξης, το γεγονός όμως παραμένει: με την φιλοαμερικανική στάση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, έπεσαν πολλά προσωπεία και ακυρώθηκαν εν τοις πράγμασι εμμονές των τελευταίων δεκαετιών…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.