ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παροτρύνσεις για σαμποτάζ στο δίκτυο μέσω twitter!

Παροτρύνσεις για σαμποτάζ στο δίκτυο μέσω twitter! Κύριο

12:51 - 09 Νοε 2020
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Το πρόβλημα που παρουσιάστηκε με την κατάρρευση της πλατφόρμας τηλεκπαίδευσης, προφανώς και δημιουργεί ζητήματα και κακές εντυπώσεις στην έναρξη του νέου εγκλεισμού.

Έως ότου διαπιστωθεί πού οφείλεται και αποκατασταθεί η λειτουργία της, έχει ιδιαίτερη σημασία να επισημάνει κάποιος τις διαθέσεις δολιοφθοράς, που παρουσιάστηκαν και διακηρύχθηκαν μάλιστα στα κοινωνικά δίκτυα τις προηγούμενες ώρες. 

 

Κάποιοι από τους γνωστούς «επαναστάτες» κοινοποίησαν δίχως κανέναν δισταγμό (κρυμμένοι όμως πίσω από την ανωνυμία των τρολ) το σχέδιό τους να σαμποτάρουν το σύστημα, καλώντας όλους να επιβαρύνουν με κάθε πιθανό τρόπο το δίκτυο. Με δεδομένο πάντως ότι το πρόβλημα της πλατφόρμας παρουσιάστηκε και στο εξωτερικό, θα είχε ενδιαφέρον να γνωρίζαμε αν οι επίδοξοι σαμποτέρ πιστεύουν ότι είναι σε θέση να προκαλέσουν τέτοιο παγκόσμιο διαδιακτυακό βραχυκύκλωμα...

 

Ασχέτως του αν πρόκειται για οργανωμένο σχέδιο ή όχι και από ποιον, όσοι σπεύσουν να καταγγείλλουν, μοιραία θα πρέπει να κληθούν να δώσουν απαντήσεις και για τις παροτρύνσεις σε δολιοφθορά, όπως αυτή: 

 

 sabotage

 

Τελευταία τροποποίηση στις 13:22 - 09 Νοε 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.