ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δηλαδή ο Τσίπρας δεν «εργαλειοποιεί» την κ. Λινού;

Δηλαδή ο Τσίπρας δεν «εργαλειοποιεί» την κ. Λινού; Κύριο

12:45 - 13 Νοε 2020
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Μπορεί να πει κανείς ότι η συζήτηση της Πέμπτης στη Βουλή με θέμα την πανδημία, είχε μία θετική κατάληξη. Παρά τις κορώνες και τις κραυγές της αντιπολίτευσης, ο Πρωθυπουργός στο τέλος αποδέχθηκε κάποιες από τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΙΝΑΛ, ενώ κάλεσε όλα τα κόμματα να καταθέσουν εποικοδομητικές προτάσεις εν όψεις της προμήθειας και διάθεσης του εμβολίου.

Η διαδικασία θα είναι αρκετά σύνθετη λόγω και της ιδιομορφίας στη μεταφορά, φύλαξη και συντήρηση του εμβολίου, σε ειδικές συνθήκες και θερμοκρασίες -70 βαθμών Κελσίου. 

 

Όλα αυτά καλά και θετικά. 

 

Κατά τα άλλα, αν μπορεί να πει κανείς ότι υπήρξε είδηση, αυτή ήταν ο πρόταση του Αλέξη Τσίπρα για ανάληψη του υπουργείου Υγείας από την καθηγήτρια Αθηνά Λινού, γνωστή στο ευρύ κοινό από τις συχνές τηλεοπτικές της εμφανίσεις. 

 

Γνωρίζοντας τα ντεσού, μπορεί κανείς να καταλάβει ότι η ούτως ή άλλως ανεδαφική πρόταση του κ. Τσίπρα, έγινε εκ του πονηρού. 

 

Η κ. Λινού προέρχεται πολιτικά από το ΠαΣοΚ και ήταν υποψήφια στη Β’ Αθηνών επί ηγεσίας Γ. Παπανδρέου. Το ότι ο κ. Τσίπρας κάνει και σε αυτήν την περίπτωση μία πολιτική σπέκουλα με το σημερινό ΚΙΝΑΛ είναι προφανές. 

Όσο για την κατηγορία που εκτοξεύει κατά του κ. Μητσοτάκη για «εργαλειοποίηση των επιστημόνων», μήπως είναι κάπως ατυχής, από τη στιγμή που το ίδιο κάνει και ο ίδιος με την περίπτωση της κ. Λινού; 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.