ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Το πάρτι στον ΔΣΑ και η απάντηση Βερβεσού

Το πάρτι στον ΔΣΑ και η απάντηση Βερβεσού Κύριο

13:35 - 21 Νοε 2020
Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Γράφει ο Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Το γύρο του διαδικτύου κάνουν φωτογραφίες από ένα μίνι-πάρτι που στήθηκε στο γραφείο του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Δημήτρη Βερβεσού, για τα γενέθλιά του.

Οπως φαίνεται από φωτογραφίες που ανέβηκαν σε λογαριασμό στο Instagram από παρόντες του πάρτι, στο γραφείο του προέδρου του ΔΣΑ συγκεντρώθηκαν περίπου δέκα άτομα και του ευχήθηκαν.

Στο χώρο υπήρχε ένας μικρός μπουφές και ποτά. Με τo lockdown σε ισχύ, ασφαλώς και ασκήθηκε από πολλούς δριμύτατη κριτική στον κ. Βερβεσό για ανευθυνότητα.

dsa-0
dsa-1
dsa-2

Ο ίδιος βέβαια έχει τη δική του... οπτική.

Σε δήλωσή του, μετά τον σάλο που προκλήθηκε με τις φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο από συνεργάτες του, ο κ. Βερβεσός υποστηρίζει ότι δεν έγινε κανένα πάρτι. «Ήταν οι συγγενείς μου και τα παιδιά του γραφείου μου που ήρθαν να μου πουν χρόνια πολλά στο Σύλλογο» αναφέρει προσθέτοντας ότι είχε τρία μηχανήματα τα οποία κάνουν αποστείρωση του αέρα!

«Δεν έχει κανένα κίνδυνο ο χώρος που κινούμαι. Είναι οι προσωπικές μου σχέσεις σε έναν απολύτως ασφαλή χώρο και είχαμε τα παράθυρα ανοιχτά και προσωπικά φορούσα μάσκα» υποστηρίζει ακόμη, ισχυριζόμενος ότι κάποιοι τον στοχοποίησαν.

Αναλυτικά η δήλωση του προέδρου του ΔΣΑ Δημήτρη Βερβεσού:
«Ήταν οι συγγενείς μου και τα παιδιά του γραφείου μου που ήρθαν να μου πουν χρόνια πολλά στο Σύλλογο, όπου έχω τρία μηχανήματα τα οποία κάνουν αποστείρωση του αέρα. Μου είπαν χρόνια πολλά, ήπιαμε ένα καφέ, ένα κρασί και έφυγαν. Δεν έγινε κανένα πάρτι. Ήταν ο γιος μου, οι δυο ανιψιές μου και οι συνεργάτες του γραφείου μου με τους οποίους είμαι σε καθημερινή επικοινωνία. Δεν έχει κανένα κίνδυνο ο χώρος που κινούμαι. Είναι οι προσωπικές μου σχέσεις σε έναν απολύτως ασφαλή χώρο και είχαμε τα παράθυρα ανοιχτά και προσωπικά φορούσα μάσκα. Κάποιος συνάδελφος ανέβασε τη φωτογραφία και την πήραν από το διαδίκτυο για να με στοχοποιήσουν».

Σ.Π.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.