ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επέστρεψε στα Σεπόλια: Μοίρασε κούτες με τρόφιμα σε εκκλησία

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επέστρεψε στα Σεπόλια: Μοίρασε κούτες με τρόφιμα σε εκκλησία Κύριο

11:35 - 24 Νοε 2020
Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Γράφει ο Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Ο back to back MVP του NBA, Γιάννης Αντετοκούνμπο συγκέντρωσε τρόφιμα και τα μοίρασε στην εκκλησία του Αγίου Μελετίου στα Σεπόλια, εκεί που μεγάλωσε, δίνοντας μεγάλη ανακούφιση στους συνανθρώπους του που αντιμετωπίζουν δυσκολίες.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για άλλη μια φορά στάθηκε στο πλευρό των ανθρώπων που δεν μπορούν να καλύψουν τις καθημερινές τους ανάγκες, δείχνοντας πως δεν έχει ξεχάσει από που ξεκίνησε και πόσο δύσκολα πέρασε μέχρι να γίνει το πιο λαμπρό αστέρι του NBA.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ο Γιάννης, μαζί με τα αδέρφια του και τη μητέρα του έκαναν τη συγκεκριμένη κίνηση, χωρίς να καλέσουν δημοσιογράφους και κάμερες.

Η δράση έγινε γνωστή από αναρτήσεις κατοίκων της περιοχής που ανέβασαν φωτογραφίες με τον Γιάννη στα social media και τον ευχαρίστησαν για τη βοήθεια.

«Ο Γιάννης πριν λίγο μοίρασε κούτες τροφίμων στην εκκλησία του Αγίου Μελετίου. Απίστευτες ποσότητες και χωρίς να καλέσει καμία κάμερα. ΑΝΘΡΩΠΟΣ.» ανέβασε η κάτοικος Σεπολίων Σεπόλια, κ. Αλεξία Κοζιονά στο facebook.

alexia_koziona_giannis

Να θυμίσουμε πως η οικογένεια Αντετοκούνμπο έκανε πρόσφατα και μία ανάλογη δράση για την Καρδίτσα που είχε υποστεί μεγάλη καταστροφή από την κακοκαιρία.

Σ.Π.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.