ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σαν πολλοί δεν μαζεύονται για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ;

Σαν πολλοί δεν μαζεύονται για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ; Κύριο

13:15 - 01 Δεκ 2020
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Μπορεί να μην το έχουν αντιληφθεί πολλοί, είτε λόγω συγκυρίας, είτε λόγω μειωμένου ενδιαφέροντος, αλλά στο ΚΙΝΑΛ έχει ανοίξει μία κούρσα για την ηγεσία.

Στην πραγματικότητα το θέμα άνοιξε από την ίδια την κ. Γεννήματα, όταν προ μηνών δήλωση ότι θα είναι εκ νέου υποψήφια. Το πήρε ως αφορμή ο Νίκος Ανδρουλάκης και δήλωσε και εκείνος «παρών». Ρωτήθηκε και η Εύα Καϊλή και είπε ότι το σκέφτεται, δηλαδή το πιθανότερο είναι να διεκδικήσει και αυτή την ηγεσία. 

 

Δυναμικά μπήκε στο παιχνίδι και ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του με κάθε επισημότητα στην ίδια την κ. Γεννήματα και έκανε και έναν κύκλο τηλεφωνημάτων σε πρώην προέδρους του ΠαΣοΚ και στελέχη. 

 

Κατόπιν αυτών, το ερώτημα ήταν αν θα μπορούσε να λείπει ένας Παπανδρέου από την διαδικασία. Και την απάντηση έδωσε ο Νίκος Παπανδρέου, όταν ανακοίνωσε προ ημερών την πρόθεση του να είναι υποψήφιος, μέσω συνέντευξης σε εφημερίδα της Πάτρας (εκλογική περιφέρεια του αδελφού του Γιώργου, σημειωτέον), λέγοντας μάλιστα ότι το θεωρεί χρέος του. 

 

Σαν πολλοί δεν έχουν μαζευτεί για την ηγεσία του μικρού πλέον κόμματος; Επί ΠαΣοΚ ουδέποτε είχε συμβεί κάτι παρόμοιο. Βέβαια και στην προηγούμενη διαδικασία και προτού γίνουν τα βαφτίσια του ΚΙΝΑΛ, θυμόμαστε ότι το πλήθος των υποψηφίων ήταν ακόμη μεγαλύτερο. 

 

Ίσως και να ισχύει το «όπου λαλούν πολλά κοκόρια…»

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.