ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Μόλις έναν χρόνο χρειάστηκε ο Βρανάκης για την «επανατοποθέτηση» της Ελλάδας

Μόλις έναν χρόνο χρειάστηκε ο Βρανάκης για την «επανατοποθέτηση» της Ελλάδας Κύριο

15:00 - 01 Δεκ 2020
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Πριν από σχεδόν έναν χρόνο είχε ανακοινωθεί με φανφάρες και πανηγυρισμούς ότι ο Στιβ Βρανάκης, πρώην διευθυντικό στέλεχος της Google, εντασσόταν στο επιτελείο του Κυριάκου Μητσοτάκη, με αποστολή την «επανατοποθέτηση της εικόνας της χώρας».

 

 

Μεσολάβησαν πολλά και κυρίως η πανδημία. Η επανατοποθέτηση της χώρας έγινε μεν, αλλά κυρίως λόγω της επιτυχίας στη διαχείριση του πρώτου κύματος, όπου είναι άγνωστο αν συμμετείχε ο κ. Βρανάκης. 

 

Τώρα, με ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου, έγινε γνωστό ότι «ο Στιβ Βρανάκης ολοκλήρωσε με επιτυχία την ενός έτους θητεία του ως επικεφαλής δημιουργικού (Chief Creative Officer – CCO) της Ελληνικής Κυβέρνησης, παρέχοντας τις υπηρεσίες του στη χώρα μας ως ειδικός σύμβουλος του Πρωθυπουργού»

 

Επίσης σημειώνεται ότι ο κ. Βρανάκης και η ομάδα του στο Enterprise Greece, ένα επιτυχημένο μείγμα νέων επαγγελματιών και έμπειρων ειδικών, παρέδωσαν με επιτυχία τη στρατηγική, το επικοινωνιακό αφήγημα, το branding και τον πλήρη οδηγό εφαρμογής μαζί με τα βασικά εργαλεία για την επανατοποθέτηση της εικόνας της χώρας (Repositioning Greece) που θα παρουσιαστεί αργότερα το 2021 λόγω της συγκυρίας με την πανδημία της Covid-19. 

 

Πιθανώς να έχει κάνει πολύ καλή δουλειά, θα φανεί. Αν και η «επανατοποθέτηση» δεν γίνεται από μόνη της, προφανώς πρέπει να έχει και ένα υπόβαθρο. 

 

Πάντως, έχει ένα ενδιαφέρον το ζήτημα, γιατί αν σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα μπορεί να γίνει μία τέτοια επιχείρηση, θα μιλάμε για ιστορικό επίτευγμα…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.