ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Το μήνυμα Μητσοτάκη προς όσους ενοχλούνται από την κεντρώα ΝΔ

Το μήνυμα Μητσοτάκη προς όσους ενοχλούνται από την κεντρώα ΝΔ Κύριο

11:14 - 13 Ιαν 2021
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Δεν θα έπρεπε να εκπλήσσει το ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης επεσήμανε εμφατικά ότι η ΝΔ είναι ένα κεντρώο κόμμα, στη συνέντευξη του της Τρίτης στον ΑΝΤ1.

Αυτός είναι ο πολιτικός χώρος απ’ όπου ο ίδιος προέρχεται και άλλωστε τα αποτελέσματα των εκλογών, όπου πάντοτε οι μετακινήσεις των κεντρώων ψηφοφόρων κρίνουν το αποτέλεσμα, πιστοποιούν τα λεγόμενα του Πρωθυπουργού. 

 

Αυτό που έχει μία ιδιαίτερη σημασία όμως, είναι ο τρόπος με τον οποίο τα εξέφρασε αυτά ο κ. Μητσοτάκης. Είπε σχετικά: «Η Νέα Δημοκρατία σήμερα είναι η κυρίαρχη δύναμη σε αυτό το οποίο αποκαλούμε πολιτικό κέντρο. Ή στο μέσο, ας το πούμε, της πολιτικής ζωής το οποίο κυρίως εκφράζει συμπολίτες μας οι οποίοι δεν έχουν πολύ έντονες ιδεολογικές αναφορές, οι οποίοι θέλουν πρωτίστως να αντιμετωπίζονται τα προβλήματα χωρίς πάντα σκληρό ιδεολογικό πρόσημο, και οι οποίοι περιμένουν από την κυβέρνηση σκληρή δουλειά, αποτελεσματικότητα και διαφάνεια. Θεωρώ ότι αυτοί οι συμπολίτες μας -και είναι, ξέρετε, ολοένα και περισσότεροι συμπολίτες μας, που αυτοπροσδιορίζονται ως κεντρώοι- αυτή την στιγμή εκφράζονται πολιτικά από την Νέα Δημοκρατία. Αν αυτό κάποιους τους ενοχλεί είναι δικό τους πρόβλημα. Δεν είναι δικό μου». 

 

Ποιους να εννοεί άραγε; Μοιάζει σαν να απευθυνόταν στο εσωτερικό του κόμματος…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.