ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Μετά τον «πάγο» από Μητσοτάκη, ο Αδωνης συνέχισε με… Lady Gaga

Μετά τον «πάγο» από Μητσοτάκη, ο Αδωνης συνέχισε με… Lady Gaga Κύριο

12:40 - 21 Ιαν 2021
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Ο Αδωνης Γεωργιάδης ήταν ξεκάθαρα ο αποδέκτης του μηνύματος που έστειλε την Τετάρτη ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από τη Βουλή, λέγοντας ότι προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι το άνοιγμα των Γυμνασίων και των Λυκείων και όλα τα άλλα μπορούν να περιμένουν.

Παρά ταύτα, ο υπουργός Ανάπτυξης εξακολουθεί να παρελαύνει καθημερινώς από τις τηλεοράσεις και να μιλάει για το άνοιγμα δραστηριοτήτων, σε αντίθεση με άλλους συναδέλφους του, οι οποίοι περιορίζονται στα της αρμοδιότητας τους. 

 

Μόλις μία ημέρα μετά τις επισημάνσεις Μητσοτάκη, ο κ. Γεωργιάδης εμφανίστηκε στο MEGA, ξαναμίλησε για τα προβλήματα των χιονοδρομικών κέντρων, προσέθεσε ωστόσο και το αυτονόητο, ότι η κυβέρνηση αποφασίζει με βάση τις εισηγήσεις των ειδικών. 

 

Για να διασκεδάσει πάντως τις εντυπώσεις, σχολίασε και την τελετή ορκωμοσίας του Τζο Μπάιντεν, δηλώνοντας θαυμαστής της Lady Gaga, η οποία τραγούδησε τον Εθνικό Ύμνο των ΗΠΑ. «Ωραίο θέαμα, καταπληκτική η Lady Gaga», είπε ο κ. Γεωργιάδης και προσέθεσε: «Πάντα θαυμάζω την Αμερική για την αγάπη τους στον εθνικό ύμνο και στην σημαία τους. Αυτό εάν γινόταν αυτό εδώ θα έβγαιναν 100 αριστεροί και θα έβριζαν για την αναβίωση του εθνικισμού»…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.