ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ο Αλέξης Τσίπρας έβγαλε απόφαση για τον Λιγνάδη

Ο Αλέξης Τσίπρας έβγαλε απόφαση για τον Λιγνάδη Κύριο

12:38 - 19 Φεβ 2021
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Ότι ο Αλέξης Τσίπρας έχει αποφασίσει να κινηθεί σε ένα παράλληλο μικροπολιτικό σύμπαν, φανερώνεται πλέον καθημερινώς.

 

Ασχολείται ο ίδιος προσωπικά με θέματα όπως το γεύμα του Πρωθυπουργού στην Ικαρία, το τι είπε ο ένας και ο άλλος, διακινεί ψευδείς ειδήσεις, τώρα αποφάσισε να κάνει αντιπολίτευση με το θέμα των σεξουαλικών παρενοχλήσεων στο χώρο του θεάματος. 

 

Στο πλαίσιο αυτής της ακροβατικής επιλογής αποφάσισε να κατονομάσει τον Δημήτρη Λιγνάδη και να τον συνδέσει με τον Μητσοτάκη. Μιλώντας την Πέμπτη σε διαδικτυακή συζήτηση με ανθρώπους του θεάτρου, ο κ. Τσίπρας είπε, φάσκων και αντιφάσκων: «Πραγματικά, εγώ τον κ. Λιγνάδη δεν τον γνώρισα ποτέ. Δεν έχω κάτι μαζί του. Και κάθε άνθρωπος που κατηγορείται, καταγγέλλεται, έχει το δικαίωμα να κριθεί από τη δικαιοσύνη και όχι από τηλεπαράθυρα ή τηλεδικαστήρια». Κι όμως λέγοντας αυτά, τα όσα λέγονται στα τηλεπαράθυρα μετέφερε. 

Στη συνέχεια δε, κάλεσε τον Πρωθυπουργό να παίξει ρόλο δικαστή: «Επί 20 μέρες τώρα, δεν βγαίνει ο ίδιος ο Πρωθυπουργός μπροστά να πει: “Φίλος μου, αλλά έως εδώ. Να τον κρίνει η δικαιοσύνη”», είπε σταματώντας μάλλον λίγο προτού ζητήσει την παραίτηση της κυβέρνησης…

 

Το θέμα είναι ότι ήδη έχει παρέμβει εισαγγελέας. Συνεπώς, τα περί συγκάλυψης μάλλον άκυρα είναι…

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.