ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Η λάθος επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ για το λάθος θέμα

Η λάθος επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ για το λάθος θέμα Κύριο

13:47 - 22 Φεβ 2021
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Ότι μια υπόθεση όπως αυτή του Δημήτρη Λιγνάδη ή όποιες άλλες, έχουν περιληφθεί στην κατηγορία «ελληνικό metoo», θα εξελισσόταν σε ξεκατίνιασμα, δεν ήθελε και πολύ να το διαβλέψει κάποιος.

 

Ίσως όλη αυτή η εξαλλοσύνη και η σπουδή αντιπολίτευσης, ΜΜΕ, ανταρτών των κοινωνικών δικτύων κ.ά., να ήταν και μία αντανακλαστική αντίδραση σε μία αφορμή για σπάσιμο της μονοτονίας της πανδημίας. Παραείναι όμως αθώα μία τέτοια εκδοχή.

 

Παρά τους όποιους άτσαλους ή άκομψους χειρισμούς από την υπουργό Πολιτισμού, όσοι επιχειρούν την πολιτικοποίηση της υπόθεσης, μάλλον θα δυσκολευτούν να στηρίξουν και να υπηρετήσουν την επιλογή τους αυτή. 

 

Θα το δούμε αυτό με βεβαιότητα σύντομα, στη συζήτηση που προκάλεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Βουλή την ερχόμενη Πέμπτη για το επίπεδο του δημόσιου διαλόγου. 

 

Έπειτα από τα όσα έχουν γίνει, τι στάση θα τηρήσει ο Αλέξης Τσίπρας; Τι θα υιοθετήσει και τι θα αποκηρύξει; Και ως προς τι θεωρεί άραγε ότι η επιλογή του να μετατρέψει το θέμα της σεξουαλικής κακοποίησης σε αντικείμενο πολιτικής αντιπαράθεσης, θα τον ωφελήσει;

Τελευταία τροποποίηση στις 15:55 - 22 Φεβ 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.