ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ατυχής στιγμή για το «ασύδοτο πληκτρολόγιο»…

Ατυχής στιγμή για το «ασύδοτο πληκτρολόγιο»… Κύριο

13:22 - 26 Φεβ 2021
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Μέσα στο τοξικό κλίμα της περιόδου και όσο ξεδιπλώνεται η προφανής προσπάθεια κάποιων, κυρίως στελεχών του του ΣΥΡΙΖΑ, να επαναφέρουν ένα κλίμα ανάλογο με εκείνο της περιόδου 2012-2015, συμβαίνουν πολλές αστοχίες.

 

Η «μάχη» δίνεται κυρίως στα κοινωνικά δίκτυα και πρωτίστως στο twitter, όπου οπαδοί, στελέχη και παρατρεχάμενοι του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης βυσσοδομούν σε βάρος κυβέρνησης, Πρωθυπουργού και όποιου άλλου κρίνουν, με υπονοούμενα και θολή φημολογία γύρω από την υπόθεση Λιγνάδη ή και οτιδήποτε άλλο. 

 

Κάποιες φορές όμως, μέσα στην αγωνία τους, υποπίπτουν σε σφάλματα και γκάφες, αρκετά χαριτωμένες για τα δεδομένα του μέσου. 

 

Η φωτογραφία πάνω, συνοδεύει ένα tweet, στο οποίο χλευάζεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης ότι κατά τη διάρκεια της συζήτησης της Πέμπτης στη Βουλή, έβγαζε τάχα σέλφι. Όσοι παρατηρήσουν όμως λίγο, θα δουν ότι κάτι άλλο συμβαίνει. Ο Πρωθυπουργός πολύ απλά δείχνει στον παρακαθήμενο Γιώργο Γεραπατρίτη κάποιο μήνυμα ή κάτι παρεμφερές, το οποίο έχει λάβει στο κινητό του τηλέφωνο. 

 

Ατυχής στιγμή για το «ασύδοτο πληκτρολόγιο», που θα έλεγε και ο Αλέξης Τσίπρας…

 

 

 

{https://twitter.com/dimkons/status/1365217585231515648}

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.