ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Βρήκε αφορμή για επανεμφάνιση ο πρόεδρος του ΔΣΑ

Βρήκε αφορμή για επανεμφάνιση ο πρόεδρος του ΔΣΑ Κύριο

13:33 - 08 Μαρ 2021
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Θα θυμούνται πολλοί ότι ένα από τα πρώτα και πιο γνωστά «κορονοπάρτι» ήταν εκείνο των περυσινών γενεθλίων του προέδρου του ΔΣΑ, Δημήτρη Βερβεσού. Μία ομάδα ατόμων, φίλων και συνεργατών του, είχαν μαζευτεί στο γραφείο του προέδρου, με τραγούδια και ιαχές, εν μέσω του δεύτερου απαγορευτικού του Νοεμβρίου και οι εικόνες είχαν κάνει το γύρο του διαδικτύου, πλήττοντας βαρύτατα το προφίλ του κ. Βερβεσού.

Έκτοτε, είχε σχεδόν εξαφανιστεί από τη δημοσιότητα, κάτι που εύκολα μπορούσε να ερμηνεύσει κάποιος, εξ αιτίας του περιστατικού. 

Πέρασαν έκτοτε τρεισήμισι μήνες και ο κ. Βερβεσός βρήκε αφορμή να βγει στο ξέφωτο, έπειτα από το περιστατικό της Νέας Σμύρνης, το οποίο κυριαρχεί στη δημοσιότητα από την Κυριακή το απόγευμα. 

Πιάνοντας το κύμα των αντιδράσεων λοιπόν, ο πρόεδρος του ΔΣΑ απέστειλε επείγουσα αναφορά προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, την οποία κοινοποίησε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών. Με αυτήν ζητεί «την πλήρη, σε βάθος και άμεση διερεύνηση» του περιστατικού Αστυνομικών με νεαρό πολίτη, στην περιοχή της Νέας Σμύρνης, όπως και άλλων περιστατικών που έχουν προηγηθεί.

Θα αρκέσει αυτό για την αποκατάσταση της ζημιάς που ο ίδιος είχε υποστεί από το πάρτι του; 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.