ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ο Μόσιαλος προτείνει δύο τεστ την εβδομάδα για τα σχολεία και αποκαλύπτει κάτι

Ο Μόσιαλος προτείνει δύο τεστ την εβδομάδα για τα σχολεία και αποκαλύπτει κάτι Κύριο

12:38 - 02 Απρ 2021
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Εφόσον ξεκινήσει από το Σαββατοκύριακο η εφαρμογή ενός νέου, θεωρητικά πιο ρεαλιστικού σχεδίου μέτρων κατά της πανδημίας και λειτουργήσει από την Δευτέρα το λιανεμπόριο, το επόμενο βήμα φαίνεται πως θα είναι τα σχολεία και συγκεκριμένα τα Λύκεια.

Όπως και σε άλλες δραστηριότητες, η επανέναρξη της εκπαίδευσης λέγεται ότι θα συνδυαστεί με την υποχρεωτική διενέργεια αυτοδιαγνωστικών τεστ. Σωστό κατ’ αρχήν, αλλά προφανώς και θα χρειαστούν οδηγίες. Για παράδειγμα, πότε θα πρέπει να γίνονται τα τεστ. Καλύτερα για παράδειγμα την Δευτέρα το πρωί προτού ξεκινήσει το σχολείο, παρά την Παρασκευή και ενώ θα ακολουθεί Σαββατοκύριακο, με συναθροίσεις κλπ. 

 

Ωστόσο, έως ότου φτάσουμε εκείνο Ηλίας Μόσιαλος έχει μία άλλη πρόταση. Συνιστά δύο τεστ εβδομαδιαίως και όχι ένα. Έγραψε στο facebook: «Τουλάχιστον άρχισαν να ακούνε πάλι και ελπίζω να συνεχίσουν με στοχευμένη χρήση των τεστ, όπως πρότεινα προχθές. Χρειάζεται να γίνονται τεστ δύο φορές την εβδομάδα στα σχολεία και όχι μία».

 

Μάλλον καλά τα λέει ο καθηγητής και αν κάτι έχει επιπρόσθετο ενδιαφέρον στην ανάρτηση του είναι το «τουλάχιστον άρχισαν να ακούνε πάλι»… 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.