ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ο Τσίπρας αποδοκίμασε τον Πολάκη και εκείνος τον… μάλωσε

Ο Τσίπρας αποδοκίμασε τον Πολάκη και εκείνος τον… μάλωσε Κύριο

12:03 - 06 Απρ 2021
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Ο Αλέξης Τσίπρας πήγε να τα μπαλώσει και να αποδοκιμάσει τις πρόσφατες δηλώσεις Πολάκη για το ότι η ΝΔ είναι η παράταξη των δωσίλογων και διάφορα άλλα ανεκδιήγητα, αλλά δεν φάνηκε να καταφέρνει και πολλά.

Στην συνέντευξη του στο Kontra το βράδυ της Δευτέρας, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε κάποια στιγμή: «Δεν θεωρώ τη ΝΔ παράταξη των δωσιλόγων, όπως και ο Κολοκοτρώνης δεν ήταν ΣΥΡΙΖΑ. Σε μία πολιτική αντιπαράθεση ακούγονται και υπερβολές. Οι παρατάξεις έχουν την ιστορία τους. Δεν είναι η ΝΔ παράταξη δωσιλόγων όπως και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι η παράταξη του Κουφοντίνα όπως μας έχουν κατηγορήσει». 

 

Όλα αυτά δεν άρεσαν φυσικά στον Πολάκη, ο οποίος μέσω Facebook έσπευσε να... μαλώσει τον Τσίπρα και να τον επαναφέρει στην τάξη, μέσω της δικής του θεώρησης της Ιστορίας. Έγραψε λοιπόν την εξής απάντηση-επίπληξη (σύνταξη, στίξη, ορθογραφία δική του):

 

«Να το ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ για να τελειώνουμε με τις «παρανοήσεις»:

Η ιστορία της Ελλάδας μετά την απελευθέρωση από τους Τούρκους είναι η ιστορία της πάλης δυο παρατάξεων.

Της προοδευτικής δημοκρατικής αριστερής που εξέφραζε την κοινωνική πλειοψηφία ΚΑΙ της συντηρητικής ,δεξιας και ακροδεξιας που εξέφραζε την εκάστοτε μειοψηφία των εκμεταλλευτών και της ολιγαρχίας.

Η πρώτη ειχε Κολοκοτρωνηδες,Μακρυγιαννηδες ,αγωνιστές της εθνικής ανεξαρτησίας και των εργατικών δικαιωμάτων,,Βελουχιωτηδες ,114,Πολυτεχνείο ,Αλλαγή
Η δεύτερη φτιάχτηκε από τους κοτζαμπασηδες τους Τουρκοκρατίας και σε αυτήν βρήκαν καταφύγιο,από μαυραγορίτες και δοσιλογους μέχρι υπόκοσμο των Γκοτζαμανηδων και χουντικούς!!
Τέλεια και παύλα !
Η ιστορία γράφει και δεν ξεγράφει !
»

Τελευταία τροποποίηση στις 12:58 - 06 Απρ 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.