ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ο Νίκος Παπανδρέου και οι πέντε μοιραίες γυναίκες του ΠαΣοΚ

Ο Νίκος Παπανδρέου και οι πέντε μοιραίες γυναίκες του ΠαΣοΚ Κύριο

11:23 - 12 Απρ 2021
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Για κάποιον λόγο και ίσως επειδή πήραν θάρρος από τα ευρήματα της πρόσφατης έρευνας που δείχνει ότι για ΠαΣοΚ υπάρχει ζήτηση (αλλά όχι προσφορά…), τα πρώην στελέχη του κόμματος ή του σημερινού ΚΙΝΑΛ έπιασαν να θυμούνται τις μαύρες μέρες του 2011.

Τότε που η κυβέρνηση Παπανδρέου, έχοντας κερδίσει δύο χρόνια νωρίτερα με το σαρωτικό 43,92% τις εκλογές, παραιτούνταν για να δώσει τη θέση της στην κυβέρνηση εθνικής ενότητας του Λουκά Παπαδήμου. 

 

Αφορμή γι’ αυτά έδωσε ο Κουρουμπλής, ο οποίος είπε ότι ο Βενιζέλος ήθελε να αρπάξει το κόμμα από τον Παπανδρέου από τον Ιούνιο του ’11 και του είχε ζητήσει να ψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο για να «πάρουν το κόμμα από τον Γιώργο». Τελικά ο Κουρουμπλής έφυγε για να μην ψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο και ψήφισε την μνημονιάρα του Τσίπρα, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία. 

 

Αυτά λοιπόν σχολίασε ο Νίκος Παπανδρέου, ο οποίος επανεμφανίστηκε έπειτα από μία απουσία μηνών, λόγω προβλήματος υγείας. Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha, ο αδερφός του πρώην πρωθυπουργού και παρ’ ολίγον ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ, είπε ότι πέντε γυναίκες «έφαγαν» τον Παπανδρέου. Κατονόμασε όμως μόνον τις Μιλένα Αποστολάκη, Χαρά Κεφαλίδου και Εύα Καϊλή. 

 

Κάτι τέτοια είναι που διατηρούν το ενδιαφέρον αμείωτο γύρω από το ΠαΣοΚ…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.