ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ο Καμμένος προτίμησε να εμβολιαστεί στη Σερβία παρά στην Ελλάδα. Γιατί;

Ο Καμμένος προτίμησε να εμβολιαστεί στη Σερβία παρά στην Ελλάδα. Γιατί; Κύριο

03:35 - 25 Απρ 2021
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Εδώ και μερικές ημέρες και έπειτα από την εντατικοποίηση των εμβολιασμών, στην Ελλάδα άνοιξε η πλατφόρμα εμβολιασμού των ηλικιακών ομάδων 55-59 ετών. Πλέον και των 50-55 κι σύντομα των 45-50 και των νεότερων.

 

Συγκεκριμένα, οι γεννηθέντες από το ’65 κι έπειτα εμβολιάζονται από την 21η Απριλίου. Σε αυτήν την ομάδα ανήκει, μεταξύ πολλών άλλων και ο Πάνος Καμμένος (έχει γεννηθεί στις 12 Μαΐου 1965). Πρώην συγκυβερνήτης του Τσίπρα και με πολυδιάστατη δραστηριότητα στα κοινωνικά δίκτυα. Αντί λοιπόν να εμβολιαστεί στην Ελλάδα, ο Καμμένος φαίνεται ότι είχε αποφασίσει εδώ και καιρό να το κάνει αλλού, άγνωστο και ανεξήγητο για ποιους λόγους. 

 

Πήγε λοιπόν και το έκανε στη Σερβία. Και το κοινοποίησε στα κοινωνικά δίκτυα το Σάββατο, ευχαριστώντας τους «αδερφούς Σέρβους», ενώ θα μπορούσε να ευχαριστεί τους αδερφούς Έλληνες. Για κάποιον λόγο προτίμησε το ένα από το άλλο. Μάλλον τζάμπα κόπος.Το λες και εκκεντρικό, αν όχι κάτι άλλο. 

 

Εκτός αν για κάποιο λόγο θεωρεί το ρωσικό εμβόλιο που έκανε καλύτερο από τα άλλα. Ποιος ξέρει…

 

Στη χαριτωμένη ανάρτηση του στο twitter έγραψε: 

 

«Ευχαριστώ τους αδελφούς Σέρβους που μαζί με εκατοντάδες χιλιάδες αλλοδαπούς μου έδωσαν την ευκαιρία να πάρω πίσω την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ μου. Εδώ η ζωή γύρισε πίσω όλα ανοιχτά όλοι εμβολιασμένοι και οι νέοι τώρα και οι ξένοι και σε 10 μέρες παράγουν το Sputnik ενώ εμείς ΜΜΕ τρομοκρατίας»

 

{https://twitter.com/PanosKammenos/status/1385841558172446724}

Τελευταία τροποποίηση στις 22:38 - 24 Απρ 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.