ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κάτι «μαγειρεύεται» στο Μαξίμου

Κάτι «μαγειρεύεται» στο Μαξίμου Κύριο

10:59 - 29 Απρ 2021
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Καθώς εμφανίζονται τα πρώτα δείγματα αποκλιμάκωσης της πανδημίας και εφόσον η πτωτική πορεία επαληθευτεί, σε συνδυασμό και με τους εντεινόμενους εμβολιασμούς, αλλαγές αναμένονται και στην πολιτική καθημερινότητα.

Ο Μητσοτάκης επί της ουσίας κυβερνά σε συνθήκες έκτακτης ανάγκης στο μεγαλύτερο μέρος της μέχρι στιγμής θητείας του και όπως λέγεται στο περιβάλλον του, η απελευθέρωση από την πανδημία θα δώσει και ευκαιρίες για πιο τολμηρές πολιτικές κινήσεις.

 

Ήδη, από κάποιες πηγές μεταδίδεται ότι σε χρόνο που θα κριθεί κατάλληλος και εφόσον επιβεβαιωθούν τα στοιχεία υποχώρησης της υγειονομικής κρίσης, θα πρέπει να αναμένονται κάποιες αλλαγές στην κυβέρνηση. 

 

Μάλλον θα πρόκειται για «χρωστούμενα» των δύο ανασχηματισμών, του προηγούμενου καλοκαιριού και του Ιανουαρίου, οι οποίοι ήταν περιορισμένης εμβέλειας. 

Τι είδους αλλαγές μελετά ο Μητσοτάκης; Μπορεί και πάλι να μην είναι σαρωτικές, μάλλον όμως θα είναι ηχηρές. 

 

Συνομιλητής του Πρωθυπουργού αναφέρει παρεμβάσεις «σε ένα δύο υπουργεία, όπως π.χ. το Υγείας» και όπως είναι ευνόητο, κάτι τέτοιο θα μπορούσε να προκαλέσει ένα ευρύτερο ντόμινο αντικαταστάσεων…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.