ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Οι χαριτωμένες ανορθόγραφες αναρτήσεις και τα σενάρια για την κατάρρευση της κυβέρνησης

Οι χαριτωμένες ανορθόγραφες αναρτήσεις και τα σενάρια για την κατάρρευση της κυβέρνησης Κύριο

04:32 - 24 Μαϊ 2021
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Είναι καταγεγραμμένη η προσπάθεια διαφόρων προερχόμενων από τη ΝΔ και δυσαρεστημένων από το Μητσοτάκη, να καλλιεργήσουν ένα κλίμα που λίγο - πολύ προμηνύει την κατάρρευση της κυβέρνησης και μάλιστα με πάταγο.

Στη συγγραφή και διακίνηση όλων αυτών σεναρίων πρωταγωνιστούν διάφοροι, όμως εξέχουσα θέση στη διαδικασία κατέχει ο Βαγγέλης Αντώναρος. Δίχως να το ισχυρίζεται επισήμως, αλλά πάντως διατηρώντας μία θολούρα γύρω από το θέμα, αφήνει να εννοηθεί ότι κάποιας τάσης ηγείται, η οποία κάτι εκφράζει και πάντως κάπου αιωρείται η νεφελώδης υπόνοια ότι ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, έχει γνώση. 

 

Εν πάση περιπτώσει, ασχέτως του πόσο βάσιμα είναι όλα αυτά, το χαριτωμένο της υπόθεσης είναι ότι η πολιτική αυτή τάση εκφράζεται μέσω twitter, συχνά με δακτυλογραφικά ή και άλλα λάθη, εννοιολογικά. Ο Βαγγέλης Αντώναρος είναι ένας από τους «σεσημασμένους» για την βιασύνη του όταν πληκτρολογεί, αλλά και για το ότι αποφεύγει ακόμη και να διορθώσει τα λάθη, που πολλές φορές βγάζουν μάτι. 

 

 

Όπως σε μία από τις τελευταίες αναρτήσεις, όπου με ποιητική διάθεση έγραψε: «Τα μεγάλα μυστικά που προσπαθούν απεγνωσμένα να κρυψουν οι μίκροι γίνονται αργά η γρήγορα βρογχος και τους πνίγει».

 

«Οι μίκροι», που με τίποτε δεν «περνούν» από την αυτόματη διόρθωση του υπολογιστή ή του κινητού τηλεφώνου, μπορεί κανείς να κατανοήσει τι σημαίνει, όπως και την επιτιμητική διάθεση του Αντώναρου. 

Όμως ο «βρογχος», που τους πνίγει, έστω και χωρίς τόνο, δείχνει κάτι άλλο. Μάλλον απίθανο είναι να πρόκειται για κάποια ακραία μεταφορά, με παραπομπή στην ανατομία και το αναπνευστικό σύστημα. 

 

Το πιθανότερο είναι να μην του φαινόταν και πολύ σωστό το «βρόχος» (θηλιά), που παρόλα αυτά μάλλον εννοούσε. 

 Όσο για το ποιοι είναι οι «μίκροι» και πώς θα πνιγούν, μπορεί να το δούμε, μπορεί και όχι…

 

{https://twitter.com/EvangAntonaros/status/1396367655095914496}

 

Τελευταία τροποποίηση στις 20:14 - 25 Μαϊ 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.