ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ο Μπογδάνος διάλεξε το «σωστό» παπούτσι για την φωτογραφία με τον πρωθυπουργικό σκύλο

Ο Μπογδάνος διάλεξε το «σωστό» παπούτσι για την φωτογραφία με τον πρωθυπουργικό σκύλο Κύριο

10:21 - 26 Μαϊ 2021
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Μιας και ο Peanut είναι ένας από τους καθημερινούς πρωταγωνιστές στο Μέγαρο Μαξίμου και η απήχηση του στα κοινωνικά δίκτυα φαίνεται να είναι μεγάλη, κάποιοι το έχουν πάρει είδηση και προσέρχονται προετοιμασμένοι.

Πέραν των υψηλών, ξένων προσκεκλημένων του Κυριάκου Μητσοτάκη, τις προηγούμενες εβδομάδες, οι οποίοι φάνηκε ότι καταγοητεύτηκαν από τον συμπαθή σκύλο, οι εγχώριοι επισκέπτες και κυρίως οι βουλευτές και διάφορα στελέχη, προσέρχονται προετοιμασμένοι για μία φωτογραφία με τον Peanut. 

 

Το σε τι συνίσταται η προετοιμασία, ποικίλει. Είτε στην διάθεση για μία πόζα, είτε ακόμη και σε… ενδυματολογικές επιλογές, ταιριαστές με την περίσταση. 

 

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Μπογδάνος. Βρέθηκε στο Μαξίμου την Τρίτη, άγνωστο για ποιον ακριβώς λόγο και δεν έχει και τόση σημασία και πόζαρε, έξω από το πρωθυπουργικό γραφείο, με την χαρακτηριστική άνεση που τον διακρίνει όπως φαίνεται στη φωτογραφία, δίπλα στον Peanut. 

 

Το ενδιαφέρον είναι η επιλογή του χρώματος των παπουτσιών του Μπογδάνου. Όχι κάτι ασυνήθιστο, ούτε κάτι πολύ εξεζητημένο και πρωτότυπο, αλλά πάντως ασορτί με το τρίχωμα του σκύλου. 

 

Τυχαίο; Μπορεί, μπορεί και όχι…

Τελευταία τροποποίηση στις 15:16 - 26 Μαϊ 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.