ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ο Αδωνις συνεχίζει τα εγκώμια στο ΣΥΡΙΖΑ

Ο Αδωνις συνεχίζει τα εγκώμια στο ΣΥΡΙΖΑ Κύριο

11:09 - 08 Ιουν 2021
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Με την άρση των περιορισμών της πανδημίας και καθώς το θέμα υποχωρεί σε χαμηλότερες θέσεις τηλεθέασης, ο Αδωνις Γεωργιάδης επανήλθε στους γνωστούς, καταιγιστικούς ρυθμούς παρεμβάσεων σε διάφορα ΜΜΕ.

Σε τηλεοράσεις και ραδιόφωνα, με παρουσία στο στούντιο ή εξ αποστάσεως, ο υπουργός Ανάπτυξης σχεδόν καθημερινώς εμφανίζεται και κάνει κάποιες ανακοινώσεις, είτε σε συνεννόηση με την κεντρική κυβέρνηση είτε χωρίς, αλλά πλέον μοιάζει να μην έχει και τόση σημασία, ούτε και να στενοχωριέται κανείς. 

 

Αυτό που έχει εσχάτως προξενήσει εντύπωση όμως, είναι ότι ο κ. Γεωργιάδης έχει εξελιχθεί σε ένα πρόσωπο το οποίο μοιράζει επαίνους σε διάφορα χαμηλόβαθμα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. 

 

Προσφάτως ήταν ο Νίκος Καρανίκας που έλαβε τα συγχαρίκια και τη συγγνώμη του υπουργού για το σχέδιο του για την φαρμακευτική κάνναβη και κάπως έτσι επανήλθε στη δημοσιότητα. Όμως ο κ. Γεωργιάδης δεν περιορίστηκε εκεί. Στις αρχές της εβδομάδας αναγνώρισε και τη συμβολή του Λευτέρη Κρέτσου, πρώην υφυπουργού Ψηφιακής Πολιτικής και δεξιού χεριού του Νίκου Παππά. Για ποιο λόγο; Επειδή, όπως είπε ο κ. Γεωργιάδης, άνοιξε το δρόμο για την προσέλκυση ξένων κινηματογραφικών παραγωγών στην Ελλάδα. 

 

«Επειδή εμένα μ’ αρέσει να προβάλλω τη συνέχεια του κράτους, την καλή συνεργασία και όχι μόνο τη σύγκρουση, να πω ότι επί εποχής ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε ένας νόμος για την προσέλκυση τουριστικών (σ.σ. κινηματογραφικών, προφανώς) παραγωγών. Είναι η φύση μου, ποτέ δεν κρίνω τι μου έκαναν οι προηγούμενοι», είπε ο υπουργός Ανάπτυξης και συνέχισε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ: «Εφτιαξαν έναν νόμο με τον κ. Κρέτσο που έδινε κάποια κίνητρα. Αυτά χρειάστηκαν και επέκταση και βελτίωση και το κάναμε με τον κ. Πιερρακάκη, αλλάξαμε τον νόμο με τον Κυριάκο και αυξήσαμε το rebate στο 40%». 

 

Τι ακριβώς μπορεί να έχει στο μυαλό του ο υπουργός Ανάπτυξης, δεν είναι εύκολο να προσδιοριστεί. Ίσως και να μην είναι κάτι πολύ συγκεκριμένο…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.