ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Αυτά είναι τα νούμερα που φανερώνουν το πρόβλημα των εμβολιασμών

Αυτά είναι τα νούμερα που φανερώνουν το πρόβλημα των εμβολιασμών Κύριο

10:26 - 15 Σεπ 2021
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Είτε το θέλει κάποιος, είτε όχι, είτε η κυβέρνηση «ανεβάζει» την οικονομία στην ατζέντα, είτε ο Τσίπρας και ο Τσακαλώτος νομίζουν ότι με τα ιδιότυπα μαθηματικά τους θα παραπλανήσουν τον κόσμο, η πανδημία θα κυριαρχεί στην επικαιρότητα.

Το θέμα προφανώς δεν αντιμετωπίζεται εύκολα, αφού το τείχος των ανεμβολίαστων μοιάζει να στέκεται μπροστά από το τείχος της ανοσίας. 

 

Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει, να κρίνει τα μέτρα ανεπαρκή ή συγκεχυμένα, άλλοι να τα θεωρούν αυστηρά και να καθόμαστε και να συζητάμε με ποιους όρους και προϋποθέσεις θα μπαίνουν στους κλειστούς χώρους των εστιατορίων οι νεαροί 12-17 ετών, λες και αυτό το μείζον θέμα μας. 

 

Το μείζον θέμα όμως είναι άλλο. Και φανερώνεται στους αριθμούς, που πάντα παρουσιάζουν την αλήθεια και εξαρτάται από τον καθένα αν θα την δει ή θα την αγνοήσει. 

 

Τα σκληρά νούμερα λοιπόν, είναι τα εξής και τα παρουσίασε την Τετάρτη το πρωί (μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ), ο υπουργός Επικρατείας Ακης Σκέρτσος: 600.000 Έλληνες άνω των 60 ετών παραμένουν ανεμβολίαστοι. Και επειδή αυτοί παραμένουν ανεμβολίαστοι, απειλούνται μία σειρά δραστηριότητες, από τη λειτουργία των σχολείων, έως την εστίαση. 

 

Άγνωστο αν μπορεί να αλλάξει κάτι υπό τις παρούσες συνθήκες, οφείλει όμως κανείς να γνωρίζει ποιο (πρέπει να) είναι το θέμα της συζήτησης. 

Τελευταία τροποποίηση στις 11:49 - 15 Σεπ 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.