ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Προληπτική αργία λόγω βροχής (αλλά και ελλιπούς προετοιμασίας)

Προληπτική αργία λόγω βροχής (αλλά και ελλιπούς προετοιμασίας) Κύριο

10:21 - 15 Οκτ 2021
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Ένα ακόμη περιστατικό «κλιματικής κρίσης», μία έντονη, πολύ έντονη βροχόπτωση, ήλθε να επιβεβαιώσει μία αίσθηση: Τα πράγματα στην Ελλάδα πολύ δύσκολα θα αλλάξουν.

Όσο έντονα και αν είναι τα καιρικά φαινόμενα, υπάρχουν ζητήματα που θα όφειλαν να έχουν αντιμετωπιστεί και δεν αντιμετωπίστηκαν. Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών μίλησε για φρεάτια που δεν έχουν καθαριστεί, για πλημμελείς πρόνοιες σε σημεία όπου γίνονται εδώ και μήνες μεγάλα έργα, όπως το Φάληρο και πολλά άλλα. 

 

Πώς είναι δυνατόν να μην καθαρίζονται φρεάτια, να μην γίνεται οτιδήποτε είναι δυνατόν να γίνει, ειδικώς αφού εδώ και μήνες μιλάμε για «κλιματική κρίση»; Προφανής η απάντηση, κανείς δεν ασχολείται. Και αυτό αφορά όλες τις δομές, ξεκινώντας από τους πολίτες τους ίδιους, περνώντας στην τοπική αυτοδιοίκηση και φτάνοντας στο κεντρικό κράτος. 

 

Αποτέλεσμα όλων αυτών, να κηρύσσεται μία… προληπτική αργία λόγω βροχόπτωσης στο Δημόσιο και να επικρατεί ένας πανικός, μη τυχόν και συμβούν τα χειρότερα. 

 

Τι μπορεί να γίνει διαφορετικά; Πολλά και θα διαπιστωθεί τι και πώς, αν ο μη γένοιτο βρεθούμε και πάλι αντιμέτωποι με κάτι αντίστοιχο του περυσινού «Ιανού»…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.