ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Η Μπατζελή πάντως στηρίζει Γιώργο προκαταβολικά

Η Μπατζελή πάντως στηρίζει Γιώργο προκαταβολικά Κύριο

12:25 - 18 Οκτ 2021
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Επειδή το ΚΙΝΑΛ, καλώς ή κακώς, θα απασχολεί την επικαιρότητα για μερικές εβδομάδες ακόμη, φαίνεται ότι καθημερινώς θα έχουμε και κάποια χαριτωμένα περιστατικά.

Μέχρις στιγμής, το πιο χαριτωμένο είναι το μυστήριο Παπανδρέου. Ως γνωστόν, όλη η χώρα περιμένει με κομμένη την ανάσα να ακούσει αν θα είναι και αυτός υποψήφιος για την ηγεσία του κόμματος. 

 

Φαίνεται ωστόσο ότι ο πρώην Πρωθυπουργός έχει υποστηρικτές, ακόμη και αν δεν είναι ακόμη υποψήφιος. Και πρώτη μεταξύ αυτών εκδηλώθηκε μία πρώην υπουργός της ηρωικής, πρώτης κυβέρνησης Παπανδρέου, που οδήγησε τη χώρα στα μνημόνια. 

 

Η τότε υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Κατερίνα Μπατζελή, σε μία εκδήλωση διαρκούς πίστης στον Γιώργο Παπανδρέου, έσπευσε την Κυριακή το βράδυ να δηλώσει ότι συμπαρατάσσεται μαζί του, προκαταβολικά προφανώς. 

 

Μιλώντας στο Star Κεντρικής Ελλάδας, η κ. Μπατζελή ανέφερε: «Εκτιμώ ότι αναμένεται πραγματικά να μπει (ο Γ. Παπανδρέου) στον ενεργό αγώνα για την εκλογική αναμέτρηση. Προσωπικά εκτιμώ ότι αυτή θα είναι ιστορική, όχι για το ποιος θα βγει, αλλά για το ότι δίνουμε μια μάχη ως κόμμα με όλες τις τάσεις για να δυναμώσουμε τον χώρο της Κεντροαριστεράς» και στη συνέχεια δήλωσε ότι τον στηρίζει για αρχηγό…

Τώρα, τι θα κάνει η πρώην υπουργός αν ο Γιώργος δεν θέσει υποψηφιότητα, θα είναι ένα δράμα που θα πρέπει να αντιμετωπιστεί στην ώρα του...

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.