ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Μαξίμου και Κουμουνδούρου κάνουν σενάρια εν αναμονή Γιώργου

Μαξίμου και Κουμουνδούρου κάνουν σενάρια εν αναμονή Γιώργου Κύριο

13:51 - 20 Οκτ 2021
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Εν αναμονή Γιώργου και των αποφάσεων του για το αν θα είναι υποψήφιος αρχηγός του ΚΙΝΑΛ, αρχίζουν να κάνουν σενάρια (στον αέρα τα περισσότερα…) στο Μέγαρο Μαξίμου και στην Κουμουνδούρου.

Για την Ηρώδου Αττικού μπορεί κανείς να πει με μεγάλο βαθμό βεβαιότητας, ότι δεν περίμεναν ότι θα προκύψει και πάλι σκηνικό, το οποίο με κάποιον τρόπο θα μπορούσε να φέρει αντιμέτωπο έναν Μητσοτάκη με έναν Παπανδρέου. Ασχέτως πάντως του τι περίμεναν, το ενδεχόμενο αυτό και μόνο, δείχνει πολλά (και όχι ευχάριστα) για την πολιτική ζωή της χώρας. 

 

Στην Κουμουνδούρου τώρα, παρά το γεγονός ότι μεταξύ Τσίπρα και Παπανδρέου υπήρξε προσφάτως ένας δίαυλος επικοινωνίας, προσπαθούν να κάνουν υπολογισμούς ως προς το τι θα σημάνει για τα εκλογικά ποσοστά τους μία κοντά Τσίπρα-Παπανδρέου, με επίδικο την ψήφο των παλαιοπασόκων που μετανάστευσαν στο ΣΥΡΙΖΑ. 

 

Στους υπολογισμούς δεν είναι και τόσο καλοί βέβαια, πάντως σε κάθε περίπτωση, όποιος μπορεί να πει με ασφάλεια τι επίδραση θα έχει μία επιστροφή Παπανδρέου, μπορεί να κερδίσει πολλά στον τζόγο. 

 

Όλα τα σενάρια βέβαια είναι βιαστικά, αφού προεξοφλούν ότι ο Παπανδρέου θα κερδίσει τις εσωκομματικές εκλογές…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.