ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ο Σκανδαλίδης βάζει τον πήχυ για την επόμενη ημέρα στο ΚΙΝΑΛ

Ο Σκανδαλίδης βάζει τον πήχυ για την επόμενη ημέρα στο ΚΙΝΑΛ Κύριο

11:35 - 25 Οκτ 2021
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Το ΚΙΝΑΛ, καλώς ή κακώς, είναι αυτήν την περίοδο το εργαστήριο παραγωγής πολιτικών ειδήσεων. Κατά παράδοξο τρόπο και δυσανάλογα προς το εκλογικό του μπόι, φαίνεται ότι το κόμμα είναι αντικείμενο ενδιαφέροντος, κάτι που προφανώς καταδεικνύει το έλλειμμα του ΣΥΡΙΖΑ και την αναζήτηση στο χώρο της Κεντροαριστεράς.

Ωστόσο, οι υποψήφιοι έχουν ήδη αρχίσει να πελαγοδρομούν, ανοίγοντας συζητήσεις για προοδευτικές διακυβερνήσεις, συνεργασίες με τον μεν ή με τους δε και άλλα διάφορα, που αρχίζουν και διολισθαίνουν και στο πεδίο της συνωμοσιολογίας. 

 

Μία διέξοδο από αυτή τη συζήτηση έδωσε τη Δευτέρα ο Κώστας Σκανδαλίδης, ο οποίος αν μη τι άλλο διαθέτει την πολιτική εμπειρία και τις ικανότητες ελιγμών. 

 

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο πρώην  γραμματέας του ΠαΣοΚ και υποψήφιος πρόεδρος στην σκληρή εσωκομματική σύγκρουση του 2007, είπε: «Αν δεν έχουμε κυρίαρχο λόγο [μετά τις εκλογές], δεν μπαίνουμε σε καμία κυβέρνηση». 

 

Απλό. Και πάντως, πίσω από αυτά τα λόγια βρίσκεται και το ζητούμενο για τους υποψηφίους, να δουν δηλαδή πώς θα φτάσουν σε αυτόν τον «κυρίαρχο λόγο»…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.