ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κάποιο λάθος κάνουν οι υποψήφιοι του ΚΙΝΑΛ

Κάποιο λάθος κάνουν οι υποψήφιοι του ΚΙΝΑΛ Κύριο

12:49 - 22 Νοε 2021
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Όσο πλησιάζει η ημερομηνία για τον προγραμματισμένο για τις 5 Δεκεμβρίου πρώτο γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΚΙΝΑΛ, φαίνεται ότι εντείνεται και η νευρικότητα κάποιων υποψηφίων.

Άλλος καταγγέλει κομματικές παρεμβάσεις από τη ΝΔ, άλλος από το ΣΥΡΙΖΑ, άλλος διαμαρτύρεται έως και για σκίτσα γελοιογράφων, άλλος μιλάει για εξωθεσμικές παρεμβάσεις, άλλος για στημένες δημοσκοπήσεις και χειραγώγηση ψηφοφόρων, και προφανώς θα υπάρξει συνέχεια σε αυτά. 

 

Υπάρχουν ωστόσο κάποιες χρήσιμες διευκρινίσεις και κάποια ερωτήματα. Κατ’ αρχάς, ο Τύπος σε μία τέτοια διαδικασία δεν είναι απλός παρατηρητής ούτε εξωθεσμικός. Μπορεί κάλλιστα να κρίνει και να σχολιάζει, είτε με κείμενα είτε με σκίτσα. 

 

Ένα άλλο ζήτημα προκύπτει από τις αντιδράσεις, καθώς φαίνεται ότι κάποιοι θεωρούν τους ψηφοφόρους «πρόβατα», τα οποία περιμένουν από τον έναν ή τον άλλο να τους χειραγωγήσουν. 

 

Ίσως όμως το πιο σημαντικό από όλα είναι ότι κάποιοι από τους υποψήφιους του ΚΙΝΑΛ πιστεύουν ότι στη ΝΔ και το ΣΥΡΙΖΑ έχουν εδραιωμένη άποψη για το ποιος θα τους βολέψει περισσότερο ως αρχηγός του ΚΙΝΑΛ. 

 

Θα όφειλαν να γνωρίζουν ότι αυτό δεν συμβαίνει, όλοι απλώς νομίζουν, υποθέτουν και αναμένουν…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.