ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Παπανδρέου θυμήθηκε τη σύγκρουση με τον Βενιζέλο, ο Βενιζέλος τη συνεργασία τους Κύριο

13:09 - 25 Νοε 2021
Ανεμοδείκτης

Από τον Άγγελο Κωβαίο

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος είναι ένα από τα πρόσωπα που λείπουν από τη διαδικασία ανάδειξης ηγεσίας στο ΠαΣοΚ, προφανώς επειδή αυτό επιθυμεί.

Παρά ταύτα, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ την Πέμπτη με αφορμή το νέο του βιβλίο «Παλιγγενεσία και αναστοχασμός: Κείμενα για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση», ο πρώην πρόεδρος του ΠαΣοΚ ρωτήθηκε σχετικά. 

 

Αρχικώς σημείωσε ότι δεν επιθυμεί να πει κάτι, όμως στη συνέχεια του επισημάνθηκε ότι ο Γιώργος Παπανδρέου αναφέρθηκε σε εκείνον και είπε ότι είχαν συγκρουστεί στο παρελθόν, αλλά και ότι αναγνωρίζει ότι έχει κάνει έργο και στη Βουλή και ότι νομίζει ότι μπορεί να ξανακάνει. 

 

Η απάντηση του κ. Βενιζέλου έχει τη σημασία της: «Συνεργάστηκα επίσης και νομίζω ότι συνεργάστηκα μαζί του στην πιο δύσκολη και την πιο κρίσιμη στιγμή για τον τόπο και για την παράταξη», είπε ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και συμπλήρωσε: «Τον ευχαριστώ, δεν το είχα ακούσει αυτό. Ευχαριστώ, το βρίσκω πολύ ευγενικό εκ μέρους του και τον ευχαριστώ διότι δεν μπορώ να κάνω τη στιγμή αυτή τίποτα άλλο. Δεν θέλω να πω τίποτα άλλο για τα θέματα αυτά, νομίζω ότι οι πολίτες, οι οποίοι ενδιαφέρονται, έχουν γνώση, μνήμη, ικανότητα και θα κάνουν την επιλογή που εκτιμούν ότι θα βοηθήσει την παράταξη και τον τόπο, γιατί οι παρατάξεις υπάρχουν χάριν της πατρίδος, δεν υπάρχουν ως αυτοσκοπός».

Copyright © 1999-2022 Premium S.A. All rights reserved.