ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κι όμως, κάποιοι ζητούν τη διαγραφή Πολάκη, αλλά ο Τσίπρας σφυρίζει αδιάφορα Κύριο

11:58 - 20 Ιαν 2022
Ανεμοδείκτης

Από τον Άγγελο Κωβαίο

Ο Αλέξης Τσίπρας μπορεί να αιφνιδίασε τους «συντρόφους» με την πρόταση του στο ΠΣ του ΣΥΡΙΖΑ για εκλογή προέδρου και οργάνων από την κομματική βάση, ωστόσο στην ταραχώδη συνεδρίαση της Τετάρτης υπήρξε ένταση και με άλλες αφορμές.

Πολλά από τα κορυφαία στελέχη, όπως οι Βρούτσης, Τσακαλώτος, Φίλης, αφενός διαφώνησαν με την πρόταση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, αφετέρου όμως, ζήτησαν και άλλες ενέργειες, μεταξύ των οποίων η διαγραφή του Πολάκη. 

 

Το ίδιο ζήτησε και ο ευρωβουλευτής Στέλιος Κούλογλου, λέγοντας σε τηλεοπτική του συνέντευξη ότι συμφωνεί με το άρθρο του tvxs.gr υπό τον τίτλο «Αν δεν υπήρχε ο Πολάκης, η ΝΔ θα έπρεπε να τον ανακαλύψει» και σημειώνοντας: «Αν ο κ. Πολάκης επιμένει να μην καταλαβαίνει ότι με αυτά που κάνει, κάνει ζημιά στον ΣΥΡΙΖΑ, κάποιος πρέπει να επιληφθεί του θέματος». 

 

Ποια εικόνα συντίθεται από όλα αυτά; Ο Τσίπρας παίζει πιθανώς ένα από τα τελευταία του χαρτιά, επιχειρώντας να σπάσει στεγανά, όσο ακόμη θεωρεί ότι έχει μία προσωπική λάμψη στο κομματικό ακροατήριο. Την ίδια στιγμή όμως, σφυρίζει αδιάφορα και φαίνεται ότι προτιμάει να συγκρουστεί με τον Φίλη και τον Τσακαλώτο, παρά με τον Πολάκη. 

 

Τα συμπεράσματα είναι προφανή…

Copyright © 1999-2022 Premium S.A. All rights reserved.