ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Η προφητική ανάρτηση του Χαρδαλιά πριν την «Ελπίδα»

Η προφητική ανάρτηση του Χαρδαλιά πριν την «Ελπίδα» Κύριο

12:53 - 25 Ιαν 2022
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Από τον ανασχηματισμό του προηγούμενου καλοκαιριού αιωρείται ένα πολιτικό ερώτημα, το οποίο δεν έχει απαντηθεί ούτε και από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό.

Έχει να κάνει με το ξήλωμα της ηγεσίας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και την απομάκρυνση τόσο του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, όσο και του τότε υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας, Νίκου Χαρδαλιά. 

 

Και οι δύο έφυγαν δίχως προφανείς λόγους και πάντως είχαν μία επιτυχή θητεία κατά την οποία όλοι τούς αναγνώρισαν, αν μη τι άλλο, αφοσίωση στο έργο τους και αποτελεσματικότητα. 

 

Ειδικώς σε ό,τι αφορά τον Νίκο Χαρδαλιά, πολλές φορές συζητήθηκε ο τρόπος με τον οποίο εμπλεκόταν και επιχειρησιακά, έστω και αν πολλοί ενοχλούνταν από το ύφος του ή τη δημόσια εικόνα του. 

Με το φιάσκο της «Ελπίδας», το όνομα του αναφέρθηκε πολύ σε ιδιωτικές συζητήσεις. 

Και όσοι τον αναζήτησαν στα κοινωνικά δίκτυα, θα είδαν μία ενδιαφέρουσα, τρόπον τινά προφητική του ανάρτηση στο Instagram (στα αγγλικά…), του προηγούμενου Σαββάτου. 

 Σε αυτήν έγραφε:

«Μην εύχεσαι να ήταν ευκολότερο, να εύχεσαι να ήσουν καλύτερος. Μην εύχεσαι για λιγότερα προβλήματα, αλλά να είχες περισσότερες δεξιότητες». 

 

IMG 4413

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.