ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Γιατί ο Ντίμον συνάντησε (μόνο) τον Μυτιληναίο;

Γιατί ο Ντίμον συνάντησε (μόνο) τον Μυτιληναίο; Κύριο

13:50 - 28 Ιαν 2022
Γρηγόρης Νικολόπουλος

Γράφει ο Γρηγόρης Νικολόπουλος

Ο Όμιλος Μυτιληναίου είναι μια από τις ελάχιστες ελληνικές επιχειρήσεις με διεθνή αναγνώριση. Αυτό αποδεικνύεται εκτός των άλλων και από τη συνάντηση του Προέδρου του Ομίλου κ. Ευάγγελου Μυτιληναίου με τον Τζέημι Ντίμον CEO της JP MORGAN ο οποίος βρέθηκε στην Αθήνα προχθές.

Ο κ. Μυτιληναίος ήταν ο μόνος Έλληνας επιχειρηματίας που συνάντησε ο κ. Ντίμον, εκτός της κυρίας Μαριάννας Λάτση από την οποία η JP MORGAN αγόρασε πρόσφατα το πακέτο των μετοχών της VIVA που της ανήκε. Ο κ. Ντίμον συναντήθηκε επίσης με δυο τραπεζίτες τους κ. Φωκίωνα Καραβία της Eurobank και Βασίλη Ψάλτη της Alpha Bank με τους οποίους συζήτησε τις προοπτικές του τραπεζικού συστήματος στην Ελλάδα αφού μέσω της VIVA η JP Morgan θα εμπλακεί δυναμικά στην ελληνική αγορά.

Η «ψήφος εμπιστοσύνης» της JP Morgan στον Όμιλο Μυτιληναίου συνδέεται και με τις συνεργασίες μεταξύ των δυο εταιριών οι οποίες αναμένεται να αυξηθούν στο άμεσο μέλλον και όχι μόνο λόγω της δραστηριοποίησης της JP Morgan στην Ελλάδα, αλλά και λόγω της διεθνοποίησης του Ομίλου Μυτιληναίος η οποία επεκτείνεται με επιταχυνόμενους ρυθμούς.

Τελευταία τροποποίηση στις 14:40 - 28 Ιαν 2022
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.