ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δεν μας έφταναν οι Γλύξμπουργκ, έρχονται και οι βασιλείς του Βελγίου «πρωτομαγιάτικα»

Δεν μας έφταναν οι Γλύξμπουργκ, έρχονται και οι βασιλείς του Βελγίου «πρωτομαγιάτικα» Κύριο

13:42 - 27 Απρ 2022
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Σαν να μην έφτανε η… απροκάλυπτη προσπάθεια του Μητσοτάκη να αποκαταστήσει τον Γλύξμπουργκ, του οποίου είναι «αυλάρχης» κατά τα όσα υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, την ερχόμενη Δευτέρα, ανήμερα της μεταφερθείσας αργίας της Πρωτομαγιάς, πραγματοποιείται επίσημη επίσκεψη ενός εν ενεργεία βασιλιά στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, από τις 2 έως και τις 4 Μαΐου θα επισκεφθούν τη χώρας μας ο Βασιλιάς του Βελγίου Φίλιππος και η Βασίλισσα Ματθίλδη. 

 

Θα συναντηθούν με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαρόπουλου, με τον Πρωθυπουργό και με τον δήμαρχο της Αθήνας Κώστα Μπακογιάννη, θα καταθέσουν στεφάνι στον Άγνωστο Στρατιώτη, ενώ το πρόγραμμα περιλαμβάνει επισκέψεις στην Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση ΑΝΤΑΜΑ, στον Αρχαιολογικό χώρο Σουνίου, στο Ξενοδοχείο Grecotel Cape Sounio όπου θα πραγματοποιηθεί επιστημονική συνάντηση, στον αρχαιολογικό χώρο Θορικού και στο Μουσείο της Ακρόπολης. Την Τετάρτη 4 Μαΐου το βασιλικό ζεύγος του Βελγίου θα ξεναγηθεί στον Τερματικό Σταθμό Υγροποιημένου Φυσικού Αερίου Ρεβυθούσας.

 

Μάλλον θα πρέπει να ετοιμάζονται για νέες θεωρίες συνωμοσίας στην Κουμουνδούρου και στην ΕφΣυν…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.