ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέφτουν (πάλι) τα προσχήματα μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και «καραμανλικών»

Πέφτουν (πάλι) τα προσχήματα μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και «καραμανλικών» Κύριο

15:15 - 28 Απρ 2022
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Η πολιτική θεματολογία των ημερών, όπως τουλάχιστον προσπαθεί να την διαμορφώσει η αξιωματική αντιπολίτευση, μπορεί να προξενεί από γέλιο έως απογοήτευση, ανάλογα με τη διάθεση του καθενός.

Το να συζητούμε για παράδειγμα περί παλινόρθωσης της μοναρχίας είναι κάτι αρκετά χαριτωμένο, όσο και ανυπόστατο, ωστόσο αποκαλύπτει κάποια πράγματα. 

 

Μεταξύ αυτών, την προσπάθεια αναβίωσης των σχέσεων μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και καραμανλικών, καθώς στην ανακοίνωση με την οποία η Κουμουνδούρου χαρακτήρισε «αυλάρχη των Γλυξμπουργκ» τον Μητσοτάκη, υπήρχε και αναφορά στον Κωνσταντίνο Καραμανλή και τη λύση του πολιτειακού το ’74. 

 

Πέραν αυτού όμως, υπήρξε και ένα ακόμη περιστατικό που λόγω του Πάσχα πέρασε απαρατήρητο, όσο και αν αποκάλυπτε εμφατικά ότι έχουν πέσει όλα προσχήματα σε ό,τι αφορά τις σχέσεις ΣΥΡΙΖΑ και αυτοχαρακτηριζόμενων καραμανλικών. 

 

Το περιστατικό αυτό ήταν η αναπαραγωγή στο facebook από τον εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Νάσο Ηλιόπουλο του πρωτοσέλιδου της «Δημοκρατίας», σε βάρος του διευθύνοντος συμβούλου της ΔΕΗ, Γιώργου Στάσση. 

 

Δεν το λες και κομψή επιλογή…

 

{https://www.facebook.com/iliopoulosnasos/posts/540105720806222}

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.