ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Το «όλον ΠαΣοΚ» ήταν παρόν στο συνέδριο και αναμένεται η συνέχεια

Το «όλον ΠαΣοΚ» ήταν παρόν στο συνέδριο και αναμένεται η συνέχεια Κύριο

09:56 - 23 Μαϊ 2022
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Με την ολοκλήρωση και του συνεδρίου του ΠαΣοΚ το προηγούμενο Σαββατοκύριακο κλείνει ένας κύκλος κομματικών διαδικασιών σε όλους τους χώρους και ουσιαστικά διαμορφώνεται μία πρώτη εικόνα για το πολιτικό περιβάλλον εν όψει εκλογών.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, η διαδικασία θα πρέπει μάλλον να αντιμετωπιστεί ως ένα ακόμη βήμα προς την επιβεβαίωση της δημοσκοπικής ανάκαμψης των τελευταίων μηνών. Θα κριθεί αυτό στην κάλπη και μέχρι τότε προφανώς θα πρέπει να συμβούν πολλά. 

 

Αυτό που έχει αξία προς το παρόν και στον απόηχο του συνεδρίου, είναι ότι σε αυτή τη διαδικασία ήταν παρόν το «όλον ΠαΣοΚ» όπως παλαιότερα λεγόταν. 

 

Ήταν εκεί οι πρώην πρόεδροι και πρωθυπουργοί Κώστας Σημίτης, Γιώργος Παπανδρέου και Ευάγγελος Βενιζέλος, στελέχη όπως η Άννα Διαμαντοπούλου και Μιλένα Αποστολάκη, ο Κώστας Λαλιώτης και ο Πέτρος Ευθυμίου, οι «γεννηματικοί» Μιλτιάδης Παπαϊωάννου και Κώστας Γείτονας, πρόσωπα συνδεδεμένα με την ιστορία και την πορεία του κόμματος όπως ο Παρασκευάς Αυγερινός και ο Απόστολος Κακλαμάνης, ο Πέτρος Λάμπρου, ο Παναγιώτης Φασούλας, κ.ά. 

 

Ασχέτως του ποιοι και πόσοι από όλους αυτούς θα ενεργοποιηθούν και στις εκλογές, οι παρουσίες δίνουν μία αίσθηση «γενικής επιστράτευσης». Τι αποτέλεσμα θα έχει είναι το ζητούμενο, όχι μόνο για το ΠαΣοΚ, αλλά για όλους…

Τελευταία τροποποίηση στις 11:52 - 23 Μαϊ 2022
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.