ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Οι όχι και τόσο αδιάφορες απουσίες Καραμανλή — Σαμαρά από την συνεδρίαση της ΚΟ της ΝΔ

Οι όχι και τόσο αδιάφορες απουσίες Καραμανλή — Σαμαρά από την συνεδρίαση της ΚΟ της ΝΔ Κύριο

06:01 - 05 Οκτ 2022
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Τα ενδιαφέροντα στοιχεία από την συνεδρίαση της ΚΟ της ΝΔ ήταν πολλά και διάφορα και ενδεικτικά της συγκυρίας.

Οι αναφορές του Πρωθυπουργού στα ελληνοτουρκικά, το «μασάζ» στους βουλευτές, η ξεκάθαρα και κατά τα αναμενόμενα επικρατούσα προεκλογική ατμόσφαιρα, αλλά και οι απουσίες. Ίσως δε κυρίως αυτές να έχουν και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, το οποίο ακόμη δεν έχει φανεί σε όλες τις διαστάσεις του. 

 

Απόντες λοιπόν από τη συνεδρίαση ήταν - μεταξύ άλλων - οι πρώην Πρωθυπουργοί, Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς. Όπως αναφέρθηκε, ήταν «δικαιολογημένοι». Μάλλον αυτό το τελευταίο δείχνει και πολλά, καθώς, οι πρώην Πρωθυπουργοί δεν χρειάζεται και να δικαιολογηθούν, όμως την ίδια στιγμή, το ότι απουσιάζουν δεν μπορεί να θεωρηθεί και κάτι ασήμαντο. Ειδικά, όταν έχουν προηγηθεί τα όσα είπε προ ημερών ο Καραμανλής στα Ανώγεια, η στάση του στη ΔΕΘ και το δείπνο με τον Σαμαρά εκείνες τις ημέρες. 

 

Από την άλλη πλευρά βέβαια, το «δικαιολογημένοι» μπορεί να διαβαστεί και αλλιώς. 

 

Κατά τα άλλα, απουσίαζε και ο Νίκος Δένδιας, που οι κακές γλώσσες λένε ότι όλο και συχνότερα απουσιάζει, ή ότι κάνει επιλεκτικές και σύντομες εμφανίσεις, και η Όλγα Κεφαλογιάννη, η οποία εσχάτως δεν κρύβει σχεδόν καθόλου τις διαθέσεις της έναντι του Πρωθυπουργού. 

 

Ωραία ατμόσφαιρα και μένει να φανεί πόσο θα ομορφαίνει έως τις εκλογές…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.