ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Το «Ίδρυμα Αντώνης Σαμαράς», η νέα εμφάνιση του Καραμανλή και τα σχέδια των πρώην Πρωθυπουργών

Το «Ίδρυμα Αντώνης Σαμαράς», η νέα εμφάνιση του Καραμανλή και τα σχέδια των πρώην Πρωθυπουργών Κύριο

10:49 - 29 Νοε 2022
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Εκλογές μύρισαν, όπως είπε ο Πρωθυπουργός, και υπό αυτή τη συνθήκη οτιδήποτε συμβαίνει στην πολιτική αρένα ή στα «αποδυτήρια», θα έχει τη σημασία του και τη βαρύτητα του.

Ένα από τα αναμενόμενα χάπενινγκ των επόμενων ημερών είναι και η ομιλία του πρώην Πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, στη ειδική εκδήλωση που θα γίνει στις 7 Δεκεμβρίου στο Παλλάς, με αφορμή τα εγκαίνια του Ιδρύματος που φέρει το ονοματεπώνυμο του. 

 

Το τι θα πει, είναι ένα από τα ενδιαφέροντα. Οι τελευταίες παρεμβάσεις του εστιάζουν στα εθνικά θέματα, όμως ο πρώην Πρωθυπουργός δεν έχει μιλήσει καθόλου για το θέμα των υποκλοπών, παρόλο που κατά τις λίστες του Βαξεβάνη, ήταν ένα από τα πρόσωπα που παρακολουθούνταν. 

 

Το άλλο ενδιαφέρον θα είναι ο κατάλογος των παρευρισκομένων. Άγνωστο αν θα είναι παρών ο Πρωθυπουργός, πιθανολογείται όμως εντόνως ότι θα είναι παρών ο Κώστας Α. Καραμανλής, για όση σημασία μπορεί να έχει αυτό. 

 

Πάντως, το πιο ενδιαφέρον που αφορά και τους δύο πρώην Πρωθυπουργούς είναι άλλο: Θα είναι υποψήφιοι στις εκλογές που μύρισαν; Για τον Καραμανή ακούγονται διάφορα περί της διάθεσής του να αποσυρθεί από την ενεργό πολιτική, δίχως ο ίδιος να έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει κάτι. Για τον Σαμαρά τα πράγματα είναι μάλλον πιο ξεκάθαρα και θεωρείται μάλλον απίθανο να μην είναι υποψήφιος στη Μεσσηνία...

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.