ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Από το αεροδρόμιο κατευθείαν στο Παλλάς 

Από το αεροδρόμιο κατευθείαν στο Παλλάς  Κύριο

15:17 - 05 Δεκ 2022
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

«Στο καπάκι» και κατευθείαν από το αεροδρόμιο θα πάει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στο Παλλάς την ερχόμενη Τετάρτη, με αφορμή τα εγκαίνια του ιδρύματος του πρώην Πρωθυπουργού.

Έως και το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο Μητσοτάκης θα βρίσκεται στη Αλβανία και θα έχει επαφές με την ελληνική μειονότητα, ωστόσο είναι φανερό και από τον τρόπο με τον οποίο μεταδίδουν την πληροφορία οι συνεργάτες του, ότι δεν θέλει - εν όψει και εκλογών - να συμβαίνουν πράγματα ερήμην του στο εσωκομματικό πεδίο, ή ότι σπεύδει να παραστεί σε μία εκδήλωση, η οποία γεννούσε κάποια ανησυχία, ότι θα μπορούσε να εξελιχθεί σε αντιπολιτευτική μάζωξη. 

 

Την επόμενη ημέρα δε, είναι προγραμματισμένη η κοινοβουλευτική συζήτηση για το νέο νόμο της ΕΥΠ. Ο Πρωθυπουργός θα παραστεί και σε αυτήν, η οποία προδιαγράφεται ως μία σφοδρή σύγκρουση με τον Αλέξη Τσίπρα, πλην όμως για ένα θέμα το οποίο δεν φαίνεται ούτε να πλήττει κάποιον πολιτικά, αλλά ούτε και να ξεχνιέται. 

 

Εφόσον ολοκληρωθεί και αυτή η διαδικασία, θα μένει η συζήτηση του προϋπολογισμού, η οποία θα είναι ουσιαστικά (ή μήπως και επισήμως;) η πρώτη προεκλογική κόντρα Μητσοτάκη - Τσίπρα…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.