ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Αναβλήθηκε πράγματι λόγω κακοκαιρίας η επίσκεψη του Πρωθυπουργού σε Χειμάρρα, Λειβαδιά και Δερβιτσάνη; 

Αναβλήθηκε πράγματι λόγω κακοκαιρίας η επίσκεψη του Πρωθυπουργού σε Χειμάρρα, Λειβαδιά και Δερβιτσάνη;  Κύριο

11:18 - 06 Δεκ 2022
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Η διήμερη επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Αλβανία είχε ανακοινωθεί στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας, όπως και το πρόγραμμα της.

Αυτό περιλαμβάνει τη συμμετοχή στις εργασίες της Συνόδου ΕΕ - Δυτικών Βαλκανίων, συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Τιράνων, Δυρραχίου και Πάσης Αλβανίας, Αναστάσιο, συναντήσεις με την πολιτική και πολιτειακή ηγεσία της Αλβανίας και επίσκεψη στις περιοχές της ελληνικής μειονότητας στη Χειμάρρα, τη Λειβαδιά και τη Δερβιτσάνη, την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου. 

 

Ωστόσο, την Τρίτη έγινε γνωστό, μέσω μίας ολιγόλογης ανακοίνωσης από το γραφείο του Πρωθυπουργού, ότι η επίσκεψη στη μειονότητα δεν θα πραγματοποιηθεί, λόγω καιρικών συνθηκών που δεν επιτρέπουν την πτήση ελικοπτέρου. 

 

Μία πρόχειρη έρευνα για τις καιρικές συνθήκες στην περιοχή, έδειξε πως δεν αναμένεται κάτι τόσο ακραίο στην περιοχή για την Τρίτη και την Τετάρτη. 

 

Πάντως, η ανακοίνωση της αναβολής μία ημέρα νωρίτερα είναι αξιοσημείωτη και αφήνει περιθώρια να υποθέσει κανείς ότι η αναβολή της επίσκεψης στις περιοχές της ελληνικής μειονότητας μπορεί και να έχει άλλα αίτια και όχι μετεωρολογικά…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.