ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Οι γνωριμίες του Μητσοτάκη με τους ράφτες της Αθήνας

Οι γνωριμίες του Μητσοτάκη με τους ράφτες της Αθήνας Κύριο

11:31 - 25 Μαϊ 2023
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Από τα χαριτωμένα της συνέντευξης του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Alpha το βράδυ της Τετάρτης, ήταν και τα όσα ανέφερε για τη σύνθεση της επόμενης κυβέρνησης που θα σχηματίσει, αν πετύχει τους στόχους του και στις δεύτερες εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Ρωτήθηκε σχετικά και ειδικότερα για κάποιες περιπτώσεις προσώπων, που δεν κατονομάστηκαν και που όπως χαρακτηριστικά αναφέρθηκε, ράβουν κοστούμια και δεν μαζεύουν καν τα πράγματά τους από τα υπουργεία τους, θεωρώντας ότι αποχωρούν προσωρινώς και θα επιστρέψουν μετά τις εκλογές. 

 

 

Η απάντηση του προέδρου της ΝΔ είχε χιουμοριστικές διαστάσεις, όμως ήταν και σαφής:  «Έχω πληροφορίες, οφείλω να έχω πολύ καλές επαφές με όλους τους ράφτες της Αθήνας για να γνωρίζω ποιος κάνει τέτοιες κινήσεις».

 

Είναι ένα από τα ενδιαφέροντα της επόμενης πολιτικής περιόδου, εφόσον τα πράγματα ακολουθήσουν μία γραμμική πορεία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης σχηματίσει νέα κυβέρνηση. 

 

Αυτό θα συμβεί μάλλον με εντελώς διαφορετικούς όρους και κάποιοι, από τους έως και πρόσφατα ή τους επίδοξους υπουργούς, σίγουρα θα εκπλαγούν δυσάρεστα…

Τελευταία τροποποίηση στις 11:52 - 25 Μαϊ 2023
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.