ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η ευθύνη των ηγέτιδων εταιριών στην ανάκαμψη της χώρας

09:53 - 13 Ιουν 2019
Η χώρα βρίσκεται στο πιο κομβικό σημείο της πορείας της μετά την δεκάχρονη κρίση. Η αλλαγή κυβερνητικής πολιτικής που θα φέρει όπως όλα δείχνουν η Νέα Δημοκρατία σηματοδοτεί την ενεργοποίηση όλων των υγιών δυνάμεων του επιχειρηματικού κόσμου.

Η μεγάλη ευθύνη πέφτει στους ώμους των εταιριών που πρωταγωνιστούν στους κλάδους της Ελληνικής οικονομίας. Απ αυτές τις εταιρίες που κατάφεραν και στάθηκαν όρθιες την δεκαετία 2009-2018 θα πρέπει να ξεκινήσει η αναδιάταξη της χώρας για να προλάβει τις ραγδαίες τεχνολογικές εξελίξεις αλλά και να προετοιμάσει την επόμενη γενιά εργαζομένων που θα μείνουν στην Ελλάδα και θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη.

Από το <δεν γίνεται> της προηγούμενης κυβέρνησης με τις συνεχείς αναβολές και την ραθυμία των υπουργών της να προωθήσουν τις μεταρρυθμίσεις πρέπει η χώρα να πορευθεί με το <γίνεται> με σηματωρούς τους κορυφαίους βιομηχανικούς ομίλους που έχουν αποδείξει ότι η αριστεία, η σοβαρότητα, η υπευθυνότητα και η προσαρμογή σε κάθε αλλαγή τις έχουν κατατάξει πανευρωπαϊκά στη κορυφή των επιχειρήσεων.

Η Ελλάδα εκτός από πολιτική ηγεσία που πρέπει να δουλέψει ακατάπαυστα γιατί έχει χαθεί απίστευτα πολύ χρόνος, χρειάζεται και τους καλύτερους επιχειρηματίες να εμπνεύσουν με το παράδειγμά τους και να δημιουργήσουν ακόμη περισσότερες νέες θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης.

Η χώρα είναι σαν να προέρχεται από τη λήξη ενός πολύχρονου οικονομικού πολέμου με τους κατοίκους της καταπονημένους, οργισμένους και χωρίς ελπίδα. Αυτή ακριβώς τη σπίθα της ελπίδας και της νέας προσπάθειας για να ανασηκωθεί μετά από 10 σκοτεινά χρόνια, θα πρέπει ν ανάψουν οι ηγέτιδες δυνάμεις γιατί γνωρίζουν πως δημιουργείς υπεραξία ξεκινώντας από το μηδέν.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.