ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τα παπαγαλάκια επέστρεψαν δριμύτερα…

13:56 - 09 Ιουν 2021
Είχαμε ησυχάσει είναι η αλήθεια χρόνια τώρα από τις φήμες περί εξαγορών και κινήσεων από εταιρίες ζόμπι που δεν είχαν στον ήλιο μοίρα. Το τελευταίο διάστημα και μετά από αρκετά χρόνια οι γνωστοί παπαγάλοι στη πάλαι ποτέ ιστορική Σοφοκλέους επέστρεψαν δριμύτεροι.

Φαίνεται βρήκαν πρόσφορο έδαφος τώρα που το Χρηματιστήριο ανεβαίνει, βρίσκεται στις 10 αγορές παγκοσμίως με την υψηλότερη απόδοση από το ξεκίνημα του 2021 και ο γενικός δείκτης έχει επιστρέψει 16 μήνες πίσω στα επίπεδα του Φεβρουαρίου του 2020.

Δηλαδή η αγορά έκλεισε το κύκλο των 14 μηνών του lock down και επέστρεψε εκεί που ήταν πριν το πρώτο κρούσμα covid-19 στην Ελλάδα.

Τα καφενεία που φιλοξενούν αυτά τα παπαγαλάκια είναι σε συγκεκριμένη τοποθεσία πέριξ της οδού Σοφοκλέους έτσι ώστε τα γνωστά θύματα να τους συναντήσουν και αφού πάρουν τις «αποκλειστικές» ειδήσεις να τρέξουν αμέσως στα γύρω χρηματιστηριακά γραφεία και να καταβάλουν τα χρήματα που πιθανότατα να τους στερήσουν προϊόντα από τη εβδομαδιαία επίσκεψή τους στα σούπερ μάρκετ.

Το κύριο χαρακτηριστικό αυτών των παπαγάλων είναι ότι όλες οι μετοχές που προτείνουν στα αφελή θύματά τους προέρχονται μόνο από τη κατηγορία της επιτήρησης όπου οι συγκεκριμένες μετοχές διαπραγματεύονται μόλις 3 φορές την ημέρα για ελάχιστα λεπτά.

Αν έχετε αναρωτηθεί και ποιο είναι το κέρδος των παπαγάλων να δίνουν τις «πληροφορίες» τους, η απάντηση είναι απλή: από το κέρασμα του πρωϊνού καφέ, ή του μεσημεριανού γεύματος μέχρι και διευκολύνσεις για φιλικά πρόσωπα για διορισμούς στον ιδιωτικό τομέα.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.