ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Να ξαναδιαβάσει την ιστορία του Μεντερές...

Να ξαναδιαβάσει την ιστορία του Μεντερές...

12:48 - 10 Μαρ 2020
Για σκέψου! Μας κατηγορούν ως καταπατητές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων οι Τούρκοι του Ερντογάν! Η συμμορία που έχει φυλακίσει την μισή Τουρκία, η «δημοκρατική» παρέα, που συλλαμβάνει όποιον φταρνίζεται σε τόνο που δεν εγκρίνει ο σουλτάνος, η ομάδα που καταδυναστεύει τον λαό της Τουρκίας, που έχει στείλει τους κατσαπλιάδες και σκοτώνουν (πριν σκοτωθούν) και ακρωτηριάζουν Κούρδους και Σύρους μαχητές!

Κατηγορεί τους Έλληνες ο μισθωτής τζιχαντιστών δολοφόνων. Ο στρατολόγος εξαθλιωμένων φυγάδων, τους οποίους ντύνει στο «χακί» και στέλνει να «πολεμήσουν» στην Λιβύη, εναντίον ανθρώπων οι οποίοι υπερασπίζονται την πατρίδα τους!

Καταγγέλλει εμάς ως «δολοφόνους» ο σφαγεύς των λαών, ο εισβολεύς στην Συρία και την Λιβύη, ο άνθρωπος που νόμισε ότι ήταν βασιλιάς και τώρα δεν προλαβαίνει να υποδέχεται φέρετρα!

Ας τα βλέπει ο ελεύθερος δυτικός κόσμος, που νόμισε ότι η ελευθερία επιτρέπει τον εξευτελισμό και την ακρότητα. Δηλαδή τί περισσότερο περίμενε ένας φανατικός ισλαμιστής, ένας άνθρωπος του οποίου η μόρφωση αρχίζει και τελειώνει στο κοράνι; 

Τί περισσότερο από την μέχρι τα άκρα χαλάρωση των ηθών και της ηθικής στον «ελεύθερο κόσμο» περίμενε να δει ένας «βαρεμένος» τύπος για να σαλτάρει και να πιστέψει ότι μπορεί να επαναλάβει ότι οι αιμοσταγείς πρόγονοί του;

Την γυρόφερναν την παραπαίουσα Βυζαντινή Αυτοκρατορία οι Σελτζούκοι, την παρακολουθούσαν να σαπίζει, την έβλεπαν να φθίνει και κάθε τόσο της έκοβαν κι από ένα κομμάτι, μέχρι που την κατάπιαν αμάσητη!

Λίγο να έχει διαβάσει το κοράνι ο Τούρκος, μπορεί ευκόλως να υποθέσει ότι «τώρα ήρθεν η ώρα» και να χυμήξει για να μυρίσει και πάλι αίμα, με το οποίο τρεφόταν επί εκατοντάδες χρόνια ο συρφετός των περιπλανώμενων νομάδων, που έφθασαν μέχρι τα τείχη της Βιέννης.

Την βρήκε «μπόσικη» την Δύση, λοιπόν, ο απόγονος του Χουρσίτ, πήρε χαμπάρι ότι στην Δύση τους απασχολούν κυρίως τα «σύμφωνα συμβίωσης» και τα διάφορα «παρέιντ» και όχι το πώς θα ορθοποδήσουν και θα ξεφύγουν από την ύφεση και σου λέει «ήρθε η ώρα για το γιουρούσι»...

Έλα, όμως, που η Ιστορία επαναλαμβάνεται! Και «την έφαγε» στην Συρία, τον πήραν στο κατόπι (τους μισθοφόρους του χιλιάρικου δηλαδή, που τους φόρεσε στολές και «ελβιέλες» και τους έστειλε να πολεμήσουν τους Βεδουΐνους της ερήμου στην Λιβύη, αλλά εκείνοι τον γύρισαν στην εποχή του «Ελ Ώρενς), τον ξεπάστρεψαν οι Σύροι, με τα ρώσικα όπλα και τους Ρώσους συμβούλους) , τον εξευτέλισε ο Πούτιν αφήνοντά τον να περιμένει όρθιος έξω από το γραφείο του και ο ξεπεσμένος βασιλιάς έστειλε τους εξαθλιωμένους παράνομους μετανάστες, μαζί με επίλεκτους κατσαπλιάδες, στα σύνορα με το «Γιουνανιστάν»...

Σου λέει, «δεν μπορεί, εκεί έχουν ξαναρχίσει να σκοτώνονται μεταξύ τους , περάσανε και την εποχή της "πρώτη φορά πιο χαλαρά" , ευκαιρία να κερδίσω κάτι για να το πουλήσω σανό στο πόπολο». 
Έπεσε, όμως, σε ξέρα! Δεν του τα είχαν πει καλά οι πράκτορές του. Και τώρα, εκβιάζει και επαιτεί! 
Μια συμβουλή έχω και μόνη. Να ξαναδιαβάσει την ιστορία του Μεντερές!

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.