ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
ΣΤΕΦΑΝΑΡΑΣ

ΣΤΕΦΑΝΑΡΑΣ

19:07 - 14 Ιουν 2021
Τελείωσε ο Στεφανάρας το τουρνουά των τουρνουά. Εκεί στο 2-0 πίστεψε, ότι μπορεί να τη πάρει τη κούπα. Και καλά έκανε. Έτσι ξηγιούνται οι πρωταθλητές. Έχουν ένα ιδιότυπο εγωισμό, διαφορετικό απ' τους κοινούς ανθρώπους. Το πόσο το πίστεψε, φάνηκε στο πρόσωπο του με τη λήξη.

Όμως έπεσε πάνω στο Μηχανικό. Τριάντα πέντε χρονώ γέρος και σχεδίαζε με διαβήτη και ταυ τις μπαλιές του. Κι όσο πέρναγε ο χρόνος τόση ακρίβεια έβγαζε. Αυτός είναι ο Νόλε. Νάμπερ ουάν, υπόδειγμα αθλητή, δάσκαλος για τους υποψήφιους πρωταθλητές. Ακούραστος, ακατάβλητος, παρών στα κρίσιμα.

Είχε ατυχία, που 'πεσε πάνω του ο Στέφανος. Αν είχε περάσει ο ανίκητος στο χώμα Ναδάλ, ο Στέφανος είχε τύχη στον τελικό σε παιχνίδι 5 σετ. Μη σας κάνει εντύπωση. Ο Ράφα ήταν πτώμα απ' τη κούραση στον ημιτελικό, γι' αυτό κι έχασε.

Αν δεν γεράσουν κι άλλο ή δεν αποσυρθούν αυτοί οι δυο, δεν ανοίγει ο δρόμος για Τσιτσιπά, Μεντβέντεφ, Τιμ, Σβέρεφ και Ρουμπλιόφ. Αυτή είναι η κατάσταση σήμερα.

Ο Στέφανος είναι πρωταθλητάρα. Είδα και πως τον αντιμετώπισαν στην απονομή Κούριερ, Μποργκ και Τζόκοβιτς. Με θαυμασμό, προσδοκία και σιγουριά για το μέλλον του. Σαν πατεράδες το καλό τους το παιδί. Του το 'πε κι ο Νόλε άλλωστε. Ότι έχει πολλά να μάθει απ' αυτόν το τελικό των τελικών. Μ' άλλα λόγια, πως πρέπει να κάνει υπομονή και ότι θα μάθει το τρόπο να τον κερδίσει τα επόμενα χρόνια.

Ο Νόλε παρέδωσε σεμινάριο δηλώσεων νικητή στη λήξη. Τα είπε όλα. Μίλησε και για την πατρίδα του. Οι μικρές χώρες έχουν ανάγκη αυτή τη μνεία. Ο Στέφανος, ζαλισμένος απ' τη σφαλιάρα, ξεχάστηκε. Ας είναι, αγαπάμε Στέφανο. Στην επόμενη μεγάλη νίκη του σίγουρα θα επανορθώσει.

Τελευταία τροποποίηση στις 19:29 - 14 Ιουν 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.