ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το κράτος που μισεί τον εαυτό του

13:02 - 19 Ιουλ 2017
Ντίνος Κουτσολιούτσος

Γράφει ο Ντίνος Κουτσολιούτσος

Μία ακόμη φορά η μικρή, άκρως καταστροφική, και κατά την γνώμη του γράφοντoς, καθαρά εγκληματική οργάνωση των αντιεξουσιαστών κουκουλοφόρων, έσπειρε το μίσος της εναντίον της περιουσίας καταστημάτων που μάχονται τον αγώνα επιβίωσης στην ατέρμονο οικονομική κρίση.

Και άλλη μια φορά, το κράτος, δια μέσου της τωρινής κυβέρνησης, με την στάση του, υπέθαλψε, υποστήριξε και τελικά προστάτευσε αυτήν την αντεθνική πολιτική λαίλαπα.

Το μέγιστο εθνικό θέμα που αντιμετωπίζει η πατρίδα μας δεν είναι οι εγκληματικές οργανώσεις των Εξαρχείων αλλά το ιδιο το ελληνικό κράτος, το οποίο μέσω μιας σειράς κυβερνήσεων από τις πιο πολλές πολιτικές ιδεολογίες, εδώ και γενεές, υποστηρίζει αυτόν τον κρατικό και εθνικό καρκίνο, βυθίζοντας το έθνος όλο και περισσότερο στην ανομία.

Ο μεγαλύτερος εχθρός της κρατικής εξουσίας δεν είναι οι εκατοντάδες κουκουλοφόροι αντιεξουσιαστές, είναι η ίδια η κρατική εξουσία, που κατά βάθος μισεί τον εαυτό της, μισεί την εξουσια της την οποία κατέχει συνταγματικά, και δίκαια, και την οποία εξουσία της την έχει δώσει ο ελληνικός λαός.

Και η στάση του κράτους, μεσω της τωρινής όσο και των προηγούμενων κυβερνήσεων, βλέπε την πολιτική καριέρα Παυλόπουλου, είναι βασικά μια άθλια, τραγική ιστορία έσχατης προδοσίας, του λαού και του έθνους, από την ίδια την κρατική, βλέπε την κυβερνητική, εξουσία.

Δεν ξέρω τι άλλο περισσότερο ή χειρότερο να πω περί του θέματος, γιατί το θέμα μου φαίνεται τόσο αυτονόητο και τοσο οφθαλμοφανές, που δεν χωράνε άλλες σάλτσες...

Τελευταία τροποποίηση στις 13:03 - 19 Ιουλ 2017
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.