ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο διαβολικός Τσιπροσύριζα φταίει για όλα!

17:43 - 28 Φεβ 2019
Ντίνος Κουτσολιούτσος

Γράφει ο Ντίνος Κουτσολιούτσος

Η ορθόδοξα χριστιανική Ελλάδα έχει ανακαλύψει τον επί γης διάολο της, τον Τσιπροσύριζα. Για όλα φταίει αυτός με τον ίδιο τρόπο, και το ίδιο στυλ, με τον οποίον ο χριστιανικός διάολος φταίει για όλες τις αμαρτίες του κόσμου. Όλα τα άλλα κόμματα, και όλοι οι άλλοι, οι γενικότερα αθώοι, πολιτικοί δεν φταίνε σε τίποτα και όλοι αυτοί οι άλλοι δηλώνουν πανέτοιμοι να διορθώσουν όλα τα λάθη και όλα τα εγκλήματα που έχουν διαπραχθεί και συνεχίζονται να διαπράττονται υπό το διαβολικό καθεστώς των Τσιπροσυριζαίων.

Αλλά πρέπει κανείς να αρχίσει την απαρίθμηση των διαβολικών εγκλημάτων των Τσιπροσυριζαίων από την αρχή.

Ξέρουμε όλοι ότι η Μεταπολίτευση, του πανταχού παρόντος και κυβερνώντος ΠΑΣΟΚ και της ενίοτε παρούσης στην κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας, διέπραξε θανάσιμα φιλολαϊκά και φιλοαριστερά εγκλήματα, διογκώνοντας το Δημόσιο σε έναν τεράστιο καρκίνο της χώρας, σπρωχνόμενοι ανελέητα από την αριστερή ιδεολογία και αριστερούς πανταχού παρόντες διαδηλωτές όλες τις προηγούμενες δεκαετίες. Και φυσικά ποιος άλλος ήταν σε αυτές τις διαβολικές συγκεντρώσεις παρά αυτο το γέννημα και θρέμμα του διαόλου, ο Αλέξης Τσίπρας, που δεν διάβαζε σαν φοιτητής αλλά βρισκόταν πάντα στις επάλξεις των διαδηλώσεων και συνομωτούσε διαβολικά μέσα στους πανεπιστημιακούς χώρους εναντίον των κυβερνήσεων και του κράτους.

Και στην εποχή του Κωστάκη του Καραμανλή τί άλλο μπορούσε να κάνει ο δυστυχής πρωθυπουργός μαζί με τον πολύ ατυχή του υπουργό, τον σημερινό μας πρόεδρο της δημοκρατίας, πάρα να πολλαπλασιάσει τις αργόσχολες θέσεις δημόσιας “εργασίας”, πιεζόμενος θανάσιμα από την αριστερή ιδεολογία, και από τις εξίσου θανάσιμες όσο και καταστροφικές διαδηλώσεις στο κέντρο της Αθήνας, από τις ορδές των αριστερών και άλλων κακών βανδάλων. Ergo το ποδάρι του διαβολικού τσιπροσυριζαϊκού κινήματος σε όλο του το εγκληματικό μεγαλείο.

Και μετά, ο δύσμοιρος, ο Γιωργάκης Παπανδρέου, τι άλλο να κάνει, πάρα να υπογράψει το πρώτο μνημόνιο που έθεσε την Ελλάδα σε καθεστώς δουλοπαροικίας, αφού τον αντιπολιτευότανε ο Σαμαράς στην αξιωματική αντιπολίτευση, αλλά και αυτός ο κακόμοιρος ο τελευταίος δεν φταίει για την αντιπολιτευτική του στάση, διότι οι Τσιπροσυριζαίοι, διαβολικότεροι παρά ποτέ, είχαν ξεχυθεί στους δρόμους, με τα διάφορα λαϊκίστικα κινήματα των δεν πληρώνω και άλλες τέτοιες διαβολικές τάσεις και πράξεις. Θυμάστε φυσικά, πώς οι Τσιπροσυριζαίοι χαλάγανε τα ελεγκτήρια των εισητηρίων στο μετρό και όπου αλλού μπορούσαν.

Οι πρώτες τρεις κυβερνήσεις του καθεστώτος δουλοπαροικίας, υπό την αρχηγεία Παπανδρέου, Παπαδήμου και Σαμαρά, (με κοινό παρανομαστή και στις τρεις κυβερνήσεις τον εθνικό ήρωα Βαγγέλη Βενιζέλο), χάσανε πάνω από το ένα τέταρτο του ΑΕΠ της ελληνικής οικονομίας, γιατί αναγκάστηκαν βρισκόμενοι ανάμεσα στις συμπληγάδες πέτρες του ΔΝΤ και των Γερμανοευρωπαίων από την μια μεριά, και τις διαβολικές ορδές των Τσιπροσυριζαίων μπροστά στην Βουλή των ελληνων, από την άλλη, να επιβάλουν μέτρα θανάσιμης λιτότητας στον ελληνικό λαό.

Θα θυμάστε επίσης ότι ξεκινώντας από το τελευταίο έτος της κυβέρνησης Παπανδρέου και έως το τέλος του πρώτου έτους της κυβέρνησης Σαμαρά, η ελληνική οικονομία έχανε κάθε μέρα χίλιες θέσεις εργασίας εκτοξεύοντας την ανεργία στο 30%. Και έχετε επίσης γνώση του γεγονότος ότι αυτό το ολέθριο αποτέλεσμα είχε προκληθεί από τις διαβολικές διαδηλώσεις των Τσιπροσυριζαίων εναντίον των κυβερνήσεων Παπανδρέου και Παπαδήμου, και των εξίσου διαβολικών αντιστάσεων των Τσιπροσυριζαίων σαν αξιωματική αντιπολίτευση εναντίον της  κυβέρνησης Σαμαρά.

Θα θυμάστε φυσικά και αυτό το καταπληκτικό κούρεμα του δανείου, , το περίφημο PSI, για το οποίο η πατρίδα θα χρωστάει αιωνίως ευγνωμοσύνη στην στοργική γερμανοευρώπη, και το οποίο, υπό την καθοδήγηση του εθνοσωτήρα μας, Βαγγέλη Βενιζέλου, μετέφερε το ελληνικό δημόσιο χρέος από την δικαιοδοσία της ελληνικής δικαιοσύνης στην δικαιοδοσία της βρετανικής, για να βρίσκουν οι ελληνικές κυβερνήσεις πιο εύκολα το δίκιο τους, και το οποίο κούρεμα κατάφερε, σίγουρα κατά λάθος, να κουρέψει από τα 100 δις ευρώ, τα 70 δις ευρώ από τον ελληνικό χρηματοπιστωτικό πλούτο, χρεοκοπώντας γενναία, απόλυτα και με μία απλή υπογραφή, τις ελληνικές τράπεζες, τα ελληνικά ασφαλιστικά ταμεία, και τους Έλληνες ιδιώτες ομολογιούχους, ανάμεσα τους και έναν κολλητό μου, που έχασε, όπως τόσοι άλλοι, τις οικονομίες της ζωής του. Αυτά ήταν τα καταστροφικά αποτελέσματα της πίεσης που ασκούσαν εκείνη την εποχή οι συνεχιζόμενες και διαιωνιζόμενες διαβολικές ενέργειες των Τσιπροσυριζαίων, που, αν θυμάστε καλά, πετούσαν αυγά και γιαούρτια σε κάθε ζωντανό πολιτικό που βλέπανε στον δρόμο.

Και πώς να ξεχάσουμε την τραγική στιγμή που ο δύσμοιρος πρωθυπουργός Σαμαράς αναγκάστηκε να πει στον Σόιμπλε ότι σταματάει τις μεταρρυθμίσεις του δεύτερου μνημονίου, διότι δεν αντέχει τις πιέσεις των Τσιπροσυριζαίων και μετά, αναγκασμένος πάντα υπό την διαβολική αντίσταση του αρχιδιαβόλου Τσίπρα να κατεβεί σε πρόωρες εκλογές, φρόντισε να αφήσει το λογιστήριο του κράτους με μηδενικό ρευστό, για να μην μπερδεύεται η επόμενη κυβέρνηση της πρώτης φοράς, και πολύ διαβολικής, αριστεράς, με μεγάλους αριθμούς. Όλα για την υποστήριξη της πρώτης φοράς αριστεράς, που όπως όλοι ξέρουμε δεν τα πήγαινε ποτέ καλά με τα λογιστικά. Βλέπε Σοβιετική Ένωση!

Και η διαβολική τσιπροσυριζαίικη αριστερά συνέχισε το διαβολικό της έργο, με τον αρχιδιάβολο του αρχιδιαβόλου, τον κ. Βαρουφάκη, που ακόμα και ο αρχιδιάβολος Τσίπρας κατέληξε μέσα σε έξι μήνες να τον βρει διαβολικότερο και από τον εαυτό του. Πόση διαβολικότητα μπορεί να αντέξει πια αυτή η άμοιρη χώρα, για αυτό και εξόρισε τον αρχιδιάβολο του αρχιδιαβόλου από την πολιτική της επικράτεια.

Και φυσικά η διαβολικότητα του αρχιδιαβόλου Τσίπρα, έλαμψε σε όλο της το μεγαλείο εκείνο το καταραμένο εξάμηνο, όταν έστελνε τον Βαρουφάκη στο ναό της Ευρώπης, το Eurogroup, να τσακώνεται με τον Σόιμπλε, την ίδια στιγμή που ο Αλέξης έπινε τσάι με την Μέρκελ και πουλούσε συμπάθεια στο Βερολίνο. Και μετά αυτό το πανηγυρικό αναποδογύρισμα του ιστορικού δημοψηφίσματος Όχι στα μνημόνια, ακολουθούμενο από ένα κάθετα συνεπαρμένο (αν όχι βαθιά υπνωτισμένο) ελληνικό λαό που επέστρεψε τον διαβολικό Τσιπροσύριζα πίσω στην εξουσία στις επόμενες εκλογές. Ποιος άλλος μπορούσε να καταφέρει τέτοιες ταχυδακτυλουργικές πολιτικές παρά ένας σεσημασμένος αρχιδιάβολος!

Και αυτά τα τελευταία τέσσερα χρόνια πόσο πιο διαβολικά μπορούσαν να είχαν γίνει;;; Σίγουρα έχουν σπάσει ρεκόρ διαβολικότητας στην ευρωπαϊκή ιστορία. Αφού είχε μαγέψει ο διαολοτσίπρας τον ελληνικό λαό, άρχισε να μαγεύει σιγά σιγά ακόμα και τους Ευρωπαίους. Ακόμα και τους γερμανοδανειστές. Και αφού δεν μπόρεσε καλά καλά να μαγέψει εντελώς το ΔΝΤ, απλά το έβγαλε από την μέση, από την εξίσωση του καθεστώτος δουλοπαροικίας. Το ΔΝΤ δεν έπαιζε καλά το παιχνίδι γιατί συνεχώς κατηγορούσε την Ευρώπη ότι κρατούσε την Ελλάδα σε καθεστώς δουλοπαροικίας. Ε, δεν το άντεξε αυτό ο Αλέξης και τους έστειλε από εκεί που είχαν έρθει. Και έμεινε ο Αλέξης στην ηγεσία για ολόκληρη τετραετία και όλη η Ευρώπη να είναι ερωτευμένη μαζί του. Πώς να μην τον μισήσει ολόκληρο το υπόλοιπο πολιτικό σκηνικό της Ελλάδας, και πώς να μην τον φθονήσει. Η ζήλεια δεν πάει στα βουνά , στην πεδιάδα της πολιτικής ζει και βασιλεύει.

Και έπειτα πως να μην μισήσεις αυτήν την διαβολική κυβέρνηση, που κατάφερνε κάθε χρόνο να πραγματοποιεί αυτά τα απίστευτα εκμεταλλευτικά και καταστροφικά πλεονάσματα που απαιτούσαν οι Γερμανοδανειστές, και επιπλέον να συσσωρεύσει και άλλα 25 δις αποθεματικό πλεόνασμα, και να έχει και 2% οικονομική ανάπτυξη πέρσι, φέτος και του χρόνου, και να προσθέσει και 350.000 νέες θέσεις εργασίας, και να κατεβάσει και την ανεργία κατά ένα τρίτον, και να υπογράψει και την συμφωνία των Πρεσπών ανοίγοντας τον δρόμο των κινεζικών εισαγωγών στην Ευρώπη, μέσω Πειραιά και Σκοπίων, και να τον αγαπάνε και οι Αμερικανοί, και να βάζει και τον Πούτιν στην θέση του, και πίνει και τσάι με τον Ερντογάν.

Μα τι να κάνουν οι υπόλοιποι πολιτικοί με όλες αυτές τις διαβολικές κινήσεις;;; Και όταν τούφυγε η πλειοψηφία μέσω της αποχώρησης των ΑΝΕΛ, μόνο ένας αρχιδιάβολος θα κέρδιζε την επόμενη ημέρα μια ψήφο εμπιστοσύνης με νέους ψήφους που φαίνεται ότι έκρυβε κάτω από το χαλί της Βουλής.

Μα τι θα γίνει με αυτόν τον αρχιδιάβολο τέλος πάντων; Ακόμα και το θυμιατό δεν μπορει να πιάσει, γιατί ακόμα και με την εκκλησία κάθεται και πίνει καφέ και συνομωτεί, όπως νομίζω ότι φοβάται η κακόμρη η Φώφη. Και ο Κυριάκος, τι να κάνει και αυτός ο δύστυχος, που μετά από την συνέντευξη του ξαδέλφου μου, (για την διαφάνεια), του κοινωνιολόγου του Νίκου του Μουζέλη, στην ΕΡΤ1, κρύβεται ο δύστυχος κάθε πρωί, μην τύχει και πέσει πάνω στον αρχιδιάβολο, τον Αλέξη…..

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.