ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κύριε Πρωθυπουργέ, απελευθερώστε τα Εξάρχεια!

20:19 - 14 Απρ 2019
Ντίνος Κουτσολιούτσος

Γράφει ο Ντίνος Κουτσολιούτσος

Κύριε Πρωθυπουργέ, είμαι από τους πολλούς, θερμούς υποστηρικτές σας. Θαύμασα πώς “απελευθερώσατε” την Ελλάδα από τα μνημόνια. Απελελευθερώσατε την κοινωνική θέση των ομοφυλοφιλικών (όπως εγώ) και διεμφυλικών ατόμων στην χώρα. Απελευθερώσατε την Ελλάδα και την Βόρειο Μακεδονία από τον γεωπολιτικό κάλο που είχανε κολλήσει εδώ και δεκαετίες λόγω των στρουθοκαμηλικών προκατόχων σας. Είσαστε ο εκλεκτός, και από τον Πάπα, να πάρετε και Νόμπελ τον προσεχή Οκτώβριο, μια εβδομάδα πριν τις επόμενες βουλευτικές εκλογές όπου επιθυμείτε να θριαμβεύσετε, και έχετε βοηθήσει σημαντικά τα πιο αδύναμα οικονομικά στρώματα της κοινωνίας, φέρνοντας την οικονομία σε αναπτυξιακή τροχιά διπλάσια της Ευρωζώνης. Και σας έχει μείνει πια, ένα σοβαρό, ένα ιερό, εθνικό καθήκον. Οφείλετε πάραυτα να ελευθερώσετε τα Εξάρχεια, την ανώτατη εκπαίδευση, και την Ελλάδα, από αυτές τις διαφορές εγκληματικές οργανώσεις που λιμαίνονται τον δημόσιο χώρο, και τους πολίτες, και οι οποίες έχουν αποκτήσει εδώ και δεκαετίες ένα άβατο αστικό χώρο λεγόμενο Εξαρχιστάν, στο κέντρο της πρωτεύουσας, και από εκεί ορμώμενοι σκορπάνε την ανομία, τον τρόμο και την καταστροφή όπου και εναντίον όποιου επιλέγουν. Εγκληματικές οργανώσεις που ώς και ολόκληρα τρόλλεϋ έχουν κάψει μέσα στο κέντρο της πόλης, μέρα μεσημέρι.

Προσπαθειτε απεγνωσμένα να δημιουργήσετε συμμαχίες με Ισραήλ, Αίγυπτο, ΗΠΑ για να αντισταθείτε στην επιθετικότητα της Τουρκίας. Πώς ελπίζεται ότι θα μπορούσε η Ελλάδα να αμυνθεί αποτελεσματικά εναντίον ενός εξωτερικού κινδύνου, όταν τρέφει μέσα στα σωθικά της μια βαθειά, και ολοένα αυξανόμενη εγκληματική οργάνωση, ένα χιλιόμετρο από την Βουλή και από τα γραφεία της κυβέρνησης. Δεν ντρέπεστε να είστε αναγκασμένος να θωρακίζετε τα γραφεία όπου εργάζεστε εσείς και οι συνεργάτες σας με κατάμαυρα λεωφορεία της αστυνομίας, μπλοκάροντας κεντρικούς δρόμους; Δεν ντρέπεστε για το γεγονός ότι είστε αναγκασμένος να περιφρουρείτε τον άτομο σας με αυτόν τον γελοίο τρόπο, χάριν αυτής της εγκληματικής οργάνωσης;

Δαμάσατε, κατά κάποιον τρόπο, ακόμα και τον κύριο Σόιμπλε. Τί περιμένετε να δαμάσατε και το άβατο αυτών των εγκληματικών υποτιθέμενων αντιεξουσιαστών, που στην πραγματικότητα, μόνο για την δικιά τους προσωπική εξουσία νοιάζονται.

Δείξατε με μεγάλη επιτυχία σε όλην την Ευρώπη, πώς μια αριστερή κυβέρνηση μπορεί να επιζήσει με το κεφάλι της ψηλά, ακόμα και στην απόλυτα καταστροφική και εξίσου απόλυτα εκμεταλλευτική πολιτική λιτότητας της γερμανοκρατούμενης Ευρωζώνης. Τί περιμένετε και αφήνετε αυτόν τον καρκίνο να συνεχίζει να απομυζά την ζωή, τον νόμο, και την εθνική υπόληψη της πατρίδας σας; Εάν νοιάζεστε για την πατρίδα σας, που το πιστεύω, και εάν νοιάζεστε για το όνομα σας στην ιστορία που είμαι σίγουρος, ξέρετε, είτε το ομολογείτε είτε όχι, ότι δεν αξίζει τίποτα από αυτά που έχετε έως τώρα επιτύχει, εάν λιποψυχίσετε και επιτρέψετε αυτόν τον απίστευτο, ντροπιαστικό, όσο και επικίνδυνο, καρκίνο, να καταστρέφει το έθνος από μέσα.

Εάν η Χρυσή Αυγή είναι μια εγκληματική οργάνωση, το Εξαρχειστάν είναι δέκα φορές πιο οργανωμένο, πιο εγκληματικό, και αποτελεί μεγαλύτερο κίνδυνο για το έθνος, την χώρα, την ηγεσία σας και την υστεροφημία σας.

Μιλάτε για άνοιγμα σε όλες τις αριστερές ιδεολογίες, μίλαγατε για σοσιαλδημοκρατία, για προοδευτικές συμμαχίες. Τίποτα από όλα αυτά δεν επιτρέπει ούτε δικαιολογεί την συνεχιζόμενη κατάληψη του κέντρου της Αθήνας από μια εγκληματική οργάνωση, ούτε την κατάληψη της ασφάλειας του δημοσίου χώρου από τις ενέργειες της τελευταίας.

Έχετε πραγματοποιήσει απίστευτες πολιτικές μεταλλαγές, ιδεολογικές στροφές και στρατηγικές ανατροπές στην πολυτάραχη όσο και εφευρετικότατη και δημιουργικότατη πολιτική σας διαδρομή. Έχετε ξεφορτωθεί διάφορους συνεργάτες και πολιτικούς συμπερευόμενους και συνεργάτες από όλα τα σημεία του πολιτικού και ιδεολογικού ορίζοντα. Είναι πια καιρός να απαλλαγείτε και από αυτόν τον χειρότερο και πιο επικίνδυνο παράγοντα. Και κανένα άλλο σας επίτευγμα δεν θα τύχει την ευγνωμοσύνη του ελληνικού λαού, όσο αυτός ο αναγκαίος άθλος.

Και είναι επίσης μια θαυμάσια πολιτική ευκαιρία να εγκλωβισετε τον κύριο Μητσοτάκη, αλλά και τα άλλα κόμματα σε μια υποχρεωτική συνεργασία για αυτόν τον σκοπό, του οποίου η αναγκαιότητα έχει πια καταστεί ιερή για την διάσωση της χώρας.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.