ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το μήνυμα προς τη Μαντάμ Μέρκελ

21:35 - 09 Οκτ 2012
Νικηφόρος Μαλεβίτης

Γράφει ο Νικηφόρος Μαλεβίτης

Ισχυρό μήνυμα με σαφείς αποδέκτες έστειλαν χθες οι αγανακτισμένοι πολίτες που διαδήλωσαν διαμαρτυρόμενοι για την άφιξη της καγκελαρίου Μέρκελ στην Αθήνα. Με αιχμή του δόρατος τους πολυάριθμους ακτιβιστές της Χρυσής Αυγής, έκαψαν Γερμανικές σημαίες, αγκυλωτούς σταυρούς, καθώς και πορτραίτα της λαομίσητης Γερμανίδας ηγέτιδος.

Οι αναφορές στο ένδοξο παρελθόν των ταγματασφαλιστών και των ομάδων Χ κορυφώθηκαν με την «παρέλαση» που πραγματοποίησαν, σύμφωνα τουλάχιστον με αυτόπτες μάρτυρες, ένστολοι των ειδικών δυνάμεων στο κέντρο της Αθήνας, θέλοντας έτσι να κόψουν την όρεξη σε όσους Ευρωπαίους ορέγονται την εθνική μας ανεξαρτησία. Ως γνωστόν άλλωστε, λαοί όπως οι Βέλγοι και οι Σλοβένοι ανέκαθεν ονειρεύονταν εισβολή στην Ελλάδα, μ’ αεροπλάνα και βαπόρια και με τους φίλους Εσθονούς.

Με τη Χρυσή Αυγή ήδη τρίτο κόμμα στις δημοσκοπήσεις, είναι σαφές ότι οι εκατοντάδες χιλιάδες συμπολίτες μας έχουν αποφασίσει ότι ο μόνος τρόπος να καταπολεμηθεί ο γερμανοφασισμός στη ρίζα του είναι να τον φέρουμε στην εξουσία. Πέραν των εθνικοφρόνων όμως, πρωταγωνιστικό ρόλο στις χθεσινές διαδηλώσεις έπαιξαν και οι αόμματοι της Ζακύνθου, ενώ δυναμικό παρόν έδωσε και ο «Σύνδεσμος Συγγενών Τεθνεώτων Συνταξιούχων», τα μέλη του οποίου έχουν αισίως φτάσει τις 5.000. Ο σύλλογος μεγαλιογιατρών «Το Καλό το Φάκελο» ανέλαβε να παράσχει τις πρώτες βοήθειες σε όσους δέχθηκαν χημικά από τους μπάτσους-γουρούνια-δολοφόνους, καθώς και καταπραϋντικές αλοιφές στο ερεθισμένο πέος του εξελληνισμένου γυμνού τσολιά, ο οποίος, ως γνωστόν, την έχει και βαριά. Αναμφισβήτητα όμως, μπροστάρηδες του αντιαποικιοκρατικού αγώνα ήταν οι λεβέντες των σωματείων «Νεαροί Συνταξιούχοι» και «Αιώνιοι Καταληψίες Φοιτητές», οι οποίοι άλλωστε είναι και συνομίληκοι. Την κάλυψη των διαδηλώσεων ανέλαβαν αριστερά μέσα ενημέρωσης, τα οποία έχουν απλήρωτους τους εργαζομένους τους, έχουν φεσώσει τα ασφαλιστικά ταμεία, απολύουν κατά ριπάς δημοσιογράφους και γενικά μάχονται τον καπιταλισμό, εφαρμόζοντάς τον στην πιο σκληρή του μορφή.

Φυσικά και η Ευρώπη, αλλά και η καγκελάριος Μέρκελ προσωπικά, φέρουν ευθύνη για τις μεγάλες αστοχίες του Προγράμματος. Το μανιφέστο της παλλαϊκής εξέγερσης όμως είχε διαφορετικά μηνύματα. Σταχυολογούμε τα κυριότερα σημεία του: «Οι Έλληνες και οι νόμιμα εκλεγμένες κυβενρήσεις τους δεν ευθύνονται ούτε κατ’ ελάχιστο για τη χρεοκοπία της χώρας. Τα περί εκτεταμένης διαφθοράς δημοσίου και πολιτικών, φοροδιαφυγής των ελεύθερων επαγγελματιών, αναποτελεσματικότητας του κράτους, προστασίας κατεστημένων συμφερόντων, παροχής σκανδαλωδών προνομίων σε ολιγάρχες και συντεχνίες, κλπ., είναι συκοφαντίες του ανθελληνικού τύπου της Ευρώπης... Θέλουμε τις δόσεις και τα λεφτά των Ευρωπαίων, αλλά όχι και να μας κάτσουν στο σβέρκο... Θέλουμε ανάπτυξη, και ανάπτυξη σημαίνει να δώσει δουλειές και λεφτά το κράτος, τα περί παραγωγής προϊόντων προς εξαγωγή είναι για τους Γερμαναράδες... Και τέλος, όποιος έχει πάει στα μπουζούκια, γνωρίζει ότι όλα αυτά τα χρόνια εκδίδονταν αποδείξεις και ότι το χρήμα που έρρεε στα πανέρια με τα λουλούδια ήταν κατάλευκο σαν το χιόνι και όχι μαύρο σαν τη μοίρα μας». 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.