ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Βαθιά να με θάψουν θέλησαν, ξέχασαν ότι είμαι… Σόρος

Βαθιά να με θάψουν θέλησαν, ξέχασαν ότι είμαι… Σόρος

00:42 - 26 Οκτ 2018
Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Γράφει ο Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Ας ξεκινήσουμε με ένα γεγονός. Δεν υπάρχει πολιτικός αντίπαλος του Πάνου Καμμένου που να μην τα έχει αρπάξει από τον Σόρος. Fact. Συνεπώς, ακόμη κι αν ο Σόρος χρηματοδοτεί την ελληνική κυβέρνηση, πράγμα που ορθά η ΝΔ ζητά να διερευνηθεί από τη Δικαιοσύνη, ο Καμμένος δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να θεωρηθεί αξιόπιστος μάρτυρας.

Ο υπουργός Άμυνας, όπως και μία πλειάδα ακροδεξιοψεκασμένων πολιτικών σε ολόκληρο τον πλανήτη «οφείλουν» στον Σόρος, τους μασόνους και τους Σιωνιστές την πολιτική τους ύπαρξη.

Αυτό το αφήγημα της Νέας Τάξης Πραγμάτων που δημιούργησαν αποδίδει καρπούς και ιδιαίτερα με τον Σόρος κορυφώθηκε στην Ευρώπη το καλοκαίρι του 2015, στο peak της προσφυγικής κρίσης.

«Ο Σόρος θέλει να γεμίσει την Ευρώπη μουσουλμάνους», φώναζε ο Όρμπαν και τελικά κατάφερε να χτίσει το καθεστώς του στην Ουγγαρία και πλέον να είναι ένας πανίσχυρος δικτατορίσκος. Ουάου, κατάφερε να νικήσει τον παντοδύναμο Σόρος που κινεί τα νήματα σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Αντίπαλος του Σόρος είναι βέβαια και ο Τραμπ, αλλά κι αυτός κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιό του και να εκλεγεί πλανητάρχης. Ο Σόρος ξόδεψε ένα κάρο λεφτά για τη Χίλαρι, αλλά έχασε. Ο Σόρος επιχείρησε να σαμποτάρει την πρώτη εκλογή του Τζορτζ Μπους Τζούνιορ, αλλά πάλι έχασε. Πολλές σφαλιάρες τρώει αυτός ο εβραιομασόνος τραπεζίτης που κυβερνά τον κόσμο!

Δεν είπε κανείς πως ο Σόρος δεν παίζει… παιχνίδια. Αυτή είναι η δουλειά του, άλλωστε. Ένας κερδοσκόπος με δήθεν πολιτικό όραμα. Αλλά αυτό έχει μία απόσταση από το μύθο των ακροδεξιών ανά τον κόσμο που τον παρουσιάζουν ως ένα «τέρας» που μας εξουσιάζει. Ως τον master of puppets!

Για να επιστρέψουμε στην Ελλάδα, σύμφωνα με τον Καμμένο, από τον Σόρος τα έχει αρπάξει ο Μητσοτάκης, τα αδέρφια του, κάτι συννυφάδες, ο Σταύρος Θεοδωράκης, ο ΓΑΠ, o Βαρουφάκης και εσχάτως ο Νίκος Κοτζιάς.

Μιας και είπαμε Κοτζιάς, επιτρέψτε μου ένα σχόλιο. Την ημέρα της παραίτησής του αυτοπροσδιορίστηκε ως «σπόρος που τον έθαψαν». Για την ώρα, πάντως, αυτό που προσφέρει στο πολιτικό σύστημα δεν προάγει το ήθος, την ιδεολογία, τα ιδανικά. Κάνει απλώς σπέκουλα και ενισχύει θεωρίες συνομωσίας για να φυτρώσει ο σπόρος του… Σόρος!

Αυτό ακριβώς είναι που λείπει από το πολιτικό σκηνικό, καθώς βαδίζουμε προς τις εκλογές. Να μη μιλήσουμε για τίποτα σοβαρό, αλλά για Σόρος, ψεκασμένους και φυσικά για τον Γιάννο και αν τον έκλεισε στη φυλακή ο Πολάκης ή η «κανονική» Δικαιοσύνη. Όλοι οι πολιτικοί είναι λαμόγια, τα παίρνουν κλπ. Κάπως έτσι, η πολιτική αντιπαράθεση έχει πέσει πια πολύ χαμηλά, με καταγγελίες για τα τσιράκια του Σόρος από τη μια και τα… ορφανά του Σημίτη από την άλλη.

Ποιον εξυπηρετεί άραγε αυτή η σπέκουλα, την ώρα που στην Ευρώπη Σαλβίνι και Λεπέν είναι καβάλα στο άλογο ενόψει ευρωεκλογών; Μάντης κακών μη γίνω, αλλά δεν θα μας βγει σε καλό το αναμάσημα της ακροδεξιάς λαϊκιστικής ατζέντας.

Και μη νομίζετε πως η κυβέρνηση ζορίζεται και τόσο με όλα αυτά. Οδεύει σε ήττα και σίγουρα θέλει να ανακατέψει και να θολώσει την κατάσταση όσο περισσότερο μπορεί. Είναι λογικό, όμως, για τη ΝΔ και το ΚΙΝΑΛ να υποκύπτουν στη συνωμοσιολογία του Σόρος; Η ατζέντα αυτή δεν τους ταιριάζει καθώς δεκαετίες τώρα υπηρετείται από … άλλες δυνάμεις. Από Καμμένους, Χρυσή Αυγή, και Σώρρες…

Όσο για τον Κοτζιά, μάλλον εξυπηρετεί απλώς την προσωπική του ατζέντα, απέναντι σε μία κυβέρνηση που έχει σοβαρές αδυναμίες στη διαχείριση της παρούσας κατάστασης και που τα θεμέλιά της… τρίζουν τώρα που αποδεικνύεται περίτρανα πόσο αφύσικη είναι η συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Δεν είναι, όμως,  αυτά μονοπάτια για κόμματα και πολιτικά πρόσωπα που θέλουν να θεωρούνται «σοβαρά». Τόσα στραβά έχει αυτή η κυβέρνηση για να την αποδομήσεις. Στον Σόρος θα πατήσεις; Ειδικά όταν στην υπόθεση εμπλέκεται ο Καμμένος, παίζει να πέσεις στην ίδια την παγίδα που πας να στήσεις, γιατί αυτός είναι… εκπαιδευμένος  να μιλά για εβραιομασόνους, λέσχες Μπίλντερμπεργκ και άλλα τέτοια χαριτωμένα…

Δεν μπορεί τα μυστικά κονδύλια, οι Σόροι, οι ψεκασμένοι να γίνονται πρώτο θέμα στην Ελλάδα του 2018, αλείφοντας (με πρώτο και καλύτερο τον Κοτζιά) βούτυρο στο ψωμί των ακροδεξιών καιροσκόπων.

Και κάτι τελευταίο. Ο Κοτζιάς είναι τόσο ηλίθιος που αν τα άρπαζε από τον Σόρος για να λαδώσει τους Σκοπιανούς ή για άλλους σκοπούς, θα το έλεγε μόνος του στην τηλεόραση;  Γιατί αυτόν ουσιαστικά προκύπτει από τα συμφραζόμενα πως κατηγόρησε ο Καμμένος στο υπουργικό και παραιτήθηκε επειδή δεν τον κάλυψε ο Πρωθυπουργός… Κάτι δεν μου κολλάει. Κάπου δεν μπολιάστηκε καλά ο σπόρος… Σόρος.

Τελευταία τροποποίηση στις 13:34 - 26 Οκτ 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.