ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τσιτσιπάς και Harrods ως «καμπανάκι» για το λιανεμπόριο

Τσιτσιπάς και Harrods ως «καμπανάκι» για το λιανεμπόριο

12:11 - 07 Δεκ 2020
Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Γράφει ο Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Πρόσφατα έγινε viral στο διαδίκτυο μία ομολογουμένως άστοχη ανάρτηση του Στέφανου Τσιτσιπά που "ευχήθηκε" να ανοίξει επιτέλους ένα Harrods στην Ελλάδα και δικαιολογημένα έφαγε κράξιμο στα social media.

Η ανάρτηση του Έλληνα τενίστα προφανώς και είναι εκτός τόπου και χρόνου. Να, που όμως, απέκτησε ξαφνικά μία ενδιαφέρουσα υπόσταση, από την ίδια τη ζωή!

Λίγες ώρες μετά την ανάρτηση που συγκεκριμένα έλεγε πως "κάποιος πρέπει να ανοίξει Harrods στην Ελλάδα", στο Λονδίνο τα Harrods έγιναν μνημείο χαζομάρας.

Όπως βλέπετε και στην κεντρική φωτογραφία, τα Harrods στο Λονδίνο άνοιξαν μετά την άρση του lockdown και χιλιάδες άνθρωποι έσπευσαν να πάνε να ψωνίσουν, χωρίς κανένα μέτρο ασφαλείας, χωρίς αποστάσεις. Κυριολεκτικά, ο ένας πάνω στον άλλον.

Οι εικόνες απελπιστικής βλακείας από το Λονδίνο "κουμπώνουν" με την αφελή ανάρτηση Τσιτσιπά, καθώς φαίνεται πως δεν είναι ο μόνος που του λείπει το shopping, ενώ ο κόσμος καίγεται.

Και πολύ φοβάμαι πως παρότι... δεν μας αξίωσε ο θεός να έχουμε Harrods στην Ελλάδα, αν και όποτε ανοίξουν τα καταστήματα στην Ελλάδα, θα δούμε ανάλογες εικόνες.

Ακόμα κι αν αποφύγουμε τη λαοθάλασσα του Λονδίνου, σίγουρα τις γιορτές θα πλημμυρίσουν οι εμπορικοί δρόμοι, τα εμπορικά κέντρα και τα εμπορικά καταστήματα.

Αυτό σημαίνει πως πρέπει να μείνουμε "κλειστά"; Όχι απαραίτητα. Αλλά θα πρέπει να το σκεφτούμε μια φορά παραπάνω και αν "ανοίξουμε", να μπουν πολλοί αυστηροί κανόνες. Γιατί η αφέλεια της ανάρτησης Τσιτσιπά χτυπά καμπανάκι. Υπάρχουν κι άλλοι τέτοιοι εκεί έξω. Τους είδαμε στο Λονδίνο. Εν μέρει τους είδαμε και στην Ελλάδα, μία ημέρα πριν το δεύτερο lockdown.

Με τις εταιρείες κούριερ μπλοκαρισμένες και με τις γιορτές καθ'οδόν, είναι εξαιρετικά πιθανό να δούμε εικόνες Λονδίνου και στην Ελλάδα. Κι όταν έρθει το τρίτο κύμα, τι θα λέμε;

Τελευταία τροποποίηση στις 14:49 - 07 Δεκ 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.